https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 oddala pritožbo glede licence

Murska Sobota, 16.5.2012  

Mura 05 je danes v večernih urah in v predpisanem roku oddala potrebno pritožbo na odločitev komisije NZS za licenciranje nogometnih klubov 1. SNL.


Komisija bo o ustreznosti pritožbe odločala še ta mesec in po prejetju sklepa bodo s tem seznanili tudi širšo javnost, so zapisali na uradni spletni strani murskosoboškega prvoligaša. Pritožbo glede licence je sinoči oddala tudi Nafta.

Spomnimo: NZS je 30. aprila Muro 05 in Nafto seznanila, da na prvi stopnji nismo prejeli licence za tekmovanje v prvi ligi za sezono 2012/2013. Rok za pritožbo na drugostopenjski organ je bil 15. maj, NZS pa bo o pritožbi odločala do konca meseca.

    Komentarji

    1. denis525
      16.05.2012 ob 11:10 denis525

      Ali to pomeni da so se z igralci dogovorili za odlog plačila ali so jim plače izplačali?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2012 ob 11:57 mike gost

      Pritozbo so oddali ker so jo do vceraj tudi morali vprasanje pa je kaksna je, po vsej verjetnosti brez prebite pare kot do zdaj. Predsednik se naj samo skrije da ga nihce ne najde sicer se pa mogoce kdo spomni njegove izjave ko je postal predsednik da je to za njega velika cast a denarja zrihtat ne more pa se resnico je govoril

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2012 ob 14:13 žiga gost

      zaslužili bi si ampak če dobimo več penez pa do naši dečki začali konkurenco delati kak že zdaj delajo nas žabarski nzs že zjebe

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.05.2012 ob 14:28 jaz pa ti gost

      To je bilo edino pametno v tem primeru če še nega denarja. Vložiti tožbo in malo zavlačevati. (mislim tudi ka je bil dan tudi blagoslov NZS da naj mura tako naredi ker je edino to način da ostane v prvi ligi) Kmalu de konec sezone in se proda igralec ali dva pa bo dovolj denarja za pokritje stroškov preteklega leta. In seveda čeprav še ni denarja od italijanov to ne pšomeni da ne bo. Z novo sezono nastopijo nove pogodbe in sponzorji.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.05.2012 ob 15:22 ž gost

      hehe ka mo čakale evropo v 6 lige ! žalostno

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.05.2012 ob 17:33 krucefiks gost

      ena velika žalost je vse skupa. V Muri so vsaj rezultati-ni denarja-ni žarometov, v Nafti ni rezultatov,ni denarja-je infrastruktura. Upam, da se za oba prekmurska kluba dobro konča. Aluminij gre v lifikacije1.snl, pa čeprav nima tribun urejenih, niti žarometov.Roltek Dob računa na kvalifikacije-pa tudi nima urejenih pogojev. Obeta se nam velika MUČKA odgovornih na NZS. Upam, na najboljše, da obema kluboma uspe, tako rezultatsko kot finančno,da bomo še uživali na derbijih. Lep pozdrav vsem v Prekmurje !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.05.2012 ob 18:01 brm brm gost

      krucefiks - aluminij ide direktno v 1.ligo!! mogli do postavte tribuno za najmanj 1500 gledalvec (najmanj 1000 more biti pokritih), za reflektore je pa čas 2 leti, ka jih postavijo (vsaj zdi se mi tak)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.