https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Kako so muraši pričakali Evropo (2. del)

Murska Sobota, 21.5.2012  

Evforija po izjemnem uspehu nogometašev Mure 05, ki so se včeraj uvrstili na mesto, ki prinaša kvalifikacije za Ligo Evropa, se še vedno ni polegla.


Objavljamo 2. del fotografij s tekme proti Celju in trenutke veselja po tekmi, ko so vodstvo, navijači in nogometaši Mure 05 izvedeli, da so se uvrstili v Evropo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

Oglejte si tudi:



FOTO in VIDEO: Sijajno, Mura 05 je v Evropi!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2012 ob 21:11 adafaf gost

      Je že kdo razmišljal v smeri dobrodelni koncert "Ohranimo Muro 05" ??? Mislen ka je ene 2 lete nazaj bilao neka podobnoga ka so z podobnim koncerton zbirali keš za nekšno aparaturo za v bolnico Rakičan in se je nabralo zelo dosta keša. Mislen ka bi se z podobno prireditvijo dalo napravete marsikaj. Marsikeri glasbeniki bi špilale zašenke, marsikere gostinci bi zašenke odstaupili pijačo, samo dober program je treba naredete itd... (zelo težko je date keš nekome kar tak, kda pa si na žurke pa je pijača poleg, pa se še za MURO ide, te pa samo TOOOOČI, tu bi se trlo lidij, pa še marsištvo bi kar nekaj keša püjto...) samo ideja je dana. Vse preveč se samo gučij pa ŠINFLE TISTE KERE SE TRUJDEJO NEKA NAREDETE, je že čas ka se staupe skuper pa se neka naprave, TOPIČ SE TUDE NEMRE RAZTRGATE ČE V REGIJI ENOSTAVNO NEKA KEŠA PA POSLUHA ZA FUZBAL.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2012 ob 21:28 hhh gost

      Nega nej samo v prekmurji niti v celi slvoeniji nega toga ka bi lejko rešo muro. 2 milijona nuca za poplačilo vseh dolgov. PŠolanič pa ma telko kak ges, velke duge. Edino pecečnik če njemi je še sploj kaj ostalo penez

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2012 ob 22:00 brm brm gost

      @hhh - 2 milijona dolga?? ka s teuf vse vrejde?? se kaj takšoga pojo?? dolga je za okole 250-300k €

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2012 ob 22:06 šiš miš gost

      uuu koncert je DOBRA IDEJA! se strinjan, sigurno bi se nabralo nekaj pejnez!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2012 ob 22:58 samo gost

      Topica vec ne omenjaj, ker je iz mure naredo slovensko limunado. Malo presti zgodovino njegovih laganj in manipuliranja. Norca se dela s folka. Mura je pritozbo dala, zdaj ka bau pac bau. Nega vec druge moznosti. Zupani pa svetujem, ,, cim dale bejzi kraj od toga cloveka. Neje resen in tau se tudi vidi vec kak ocitno

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.05.2012 ob 23:04 SAMO gost

      Se tau: topic je silo v prvo ligo! Vsi znamo kelko kosta ta liga. ZNALO SE JE KA MURA NEDE MEJLA KESA? ZNALO SE JE DA DE VSE SLO K VRAGI in zdaj mo ge topici cestito in socustvuval z njin?? On je te odlocitve sprejel. Z zupana se je norca delo, kda je bila tema italjani in reflektori...ZDAJ SE PA NJEMI V RIT VLICE! Prosim vas bodjte REALNI!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.05.2012 ob 5:51 habot gost

      Kacijan vam je dobro gučo, vi pa ste ga napadali. Ka se razmemo, nej glede kadra, ampak stroškov - zdaj pa smo tu, ge smo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.05.2012 ob 20:24 brm brm gost

      hah, s pravo osebo si v prišo,.. haha, Kacjan,.. ne spravlaj me v smeh..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.