https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

30.04.2024 ob 6:00  

 

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

Dom Lukavci iz Križevec pri Ljutomeru razpisuje delovno mesto BOLNIČAR I - NEGA III IN IV - M/Ž. Delo obsega skrb za higieno stanovalcev, pomoč pri njihovem hranjenju, umivanju, oblačenju in ostalih aktivnostih. Gre za delo za določen čas, do vrnitve začasno odsotne delavke. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer zdravstvena nega in babištvo. Kandidati naj vloge pošljejo po posti ali e-pošti do 4. maja 2024. 

Dom Lukavci iz Križevec pri Ljutomeru prav tako išče STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (I) - FINANČNI SVETOVALEC DIREKTORJA - M/Ž. Delo obsega sodelovanje pri načrtovanju, organizaciji, usklajevanju in ocenjevanju delovanja računovodstva ter finančnega stanja oz. poslovanja zavoda, pomoč in svetovanje itd. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2.stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), ter vsaj 10 let delovnih izkušenj. Gre za redno delo za nedoločen čas, 40 ur na teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 3. maja.

RECEPTOR V TERMAH VIVAT - M/Ž. Gre za delo za nedoločen čas, s poskusno dobo 1 mesec. Delo se izvaja v dveh izmenah. Delo obsega sprejem, prijavo in odjavo gostov, izdajo računov, vnos rezervacij in podobno. Kandidati naj imajo končano vsaj srednjo solo in morajo znati vsaj osnovno angleščino in nemščino, delovne izkušnje niso potrebne. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 11. maja.

Delovno mesto ČISTILEC PROSTOROV - M/Ž pri B.S.R., čiščenje in storitve, d.o.o. Konkretno gre za čiščenje bencinskega servisa AC Petrol Grabonoš – Murska Sobota. Delo poteka dvoizmensko in 40 ur na teden. Gre za delo za določen čas in sicer 12 mesecev, okvirna plača je 1.254 evrov bruto. Delodajalec zeli napotovanje kandidatov iz evidenc Zavoda za zaposlovanje. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. maja.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA razpisuje PRIPRAVNIŠTVO ZA FIZIOTERAPEVT II M/Ž. Gre za 6-mesecno pripravništvo v sklopu studijskih programih. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 3. maja.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA tudi išče DIPL. MEDICINSKA SESTRA V INTENZIVNI TERAPIJI III - M/Ž. Delo obsega opazovanje oz. kontrolo življenjskih funkcij bolnikov, dajanje zdravil po naročilu zdravnika, evidentiranje postopkov zdravstvene nege pacienta itd. Gre za delo za določen čas, in sicer za 12 mesecev, s poskusno dobo 4 mesece, 40 ur na teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 2. maja.

Turn On Laser Ljutomer išče KONSTRUKTER - M/Ž. Delo za nedoločen čas obsega projektiranje tovornih nadgradenj in prikolic, načrtovanje 3D skic, izdelava tehnične dokumentacije itd. Kandidati moraj imeti končano višješolsko ali visokošolsko izobrazbo 1.stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja) ipd., smer Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. maja in morajo k vlogi priložiti tudi napotitev s strani Zavoda za zaposlovanje. 

POMOŽNA TESARSKA DELA - M/Ž pri MERTUK, TESARSTVO, KROVSTVO, KLEPARSTVO, GRADBENIŠTVO D.O.O., BELTINCI. Delovno mesto obsega pomožna tesarska dela, delo se izvaja samo dopoldan in obsega 40 ur na teden. Gre za delo za nedoločen čas, s poskusno dobo 1 mesec. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 3. maja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2024 ob 7:40 Bi bil agent gost

      https://youtu.be/GHmASuUIbFk https://www.youtube.com/live/hWe7HVxTqmU

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.04.2024 ob 7:49 gost

      Delo tudi iščejo trgovke iz trgovine merkator Turnišče. Kajti v tej debilni zaostali občini se zapira trgovina ki je že več kot 50 let bila tukaj. Ta nesposoben župan ne odpira delovna mesta kot druge občine ta debil jih zapira. Ta občina je res samo zato da ima 10 ljudi velike plače za Nič, nič, nič dela ali napredka. Ko se peljem skoz to občino kot bi se peljal v 1950 letu.

      26 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.04.2024 ob 12:30 . gost

        eh ne bluzi. Tu se je marsikaj spremenilo v parij lejtaj pa hkrati nič, al niti približno je nej podobno lete 1950. Pretiravleš. Lejko bi marsikaj inače bilo al problem občine je starejša populacija in že sam način razmišljanja pri narode je inačišen kak ger indre. Al to je seposede tak. Sake ma svoje. San žijvo skoro 20 lejt v Turnišče pa znan kak je. Te Merkator pa svaka čast ka so že prle nej zaprle ka to malo naroda ka je šlo ta šopingejrat je nej prineslo ta telko pejnez kaj trgovina laufala. Predvidejvlen ka občina v keroj tij živeš odlično poskrbi za tebe haha san sebe lažeš či povejš ka je tvoja občina bokša ka so vse občine tak v prekmurje kak v sloveniji za en kurac glavno ka se pejnez kradne. Pa lep dan ti želin

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.04.2024 ob 13:22 gost

        Ka je zaj tű župan krijf če merkator bauto zapejra. Vej je pa tou merkatorova odločitev. Te je že nej bijla profitabilna. Merkator ma itak previsoke cejne.

        18 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2024 ob 13:35 Burek butlasti gost

      Debeli fukjenec investitor zdaj odpre na novo bauto v Turnišču 🤣🤣🤣

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.04.2024 ob 15:50 gost

      Župan v tornišči je najbolj nesposoben župan v Sloveniji od 220 občin. Ma pa eno največjih plač. Tam si poglejte razvitost občine med zadnjimi. Po plačah pa med najbolj naprednimi. Že je 2 mandat pa ni ustvaril nobenega delavnega mesta. Seveda stranko SDS krasi nesposobnost nagrada bodeča Neža.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.05.2024 ob 9:35 gost

      Dobrovnik je še boljši ka ma penzionista.Zapravo je bukovniško jezero

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.