https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POM-MUZIKA

Bralce Pomurec.com so tokrat najbolj navdušili Urh, Dorina ter Sara

21.2.2013  

Ob ponovnem kratkem premoru rubrike POM-MUZIKA, vam predstavljamo mlade talente, ki so se predstavili v tokratni sezoni, rubrika pa se bo kmalu spet vrnila z novimi pevci, pevkami, glasbenimi skupinami, ljudmi s takšnimi in drugačnimi glasbenimi talenti. 

Z rubriko POM-MUZIKA smo želeli mlade in neuveljavljene pomurske glasbene izvajalce vzpodbuditi k nadaljnjemu razvoju, promociji in krepitvi oblikovanja kolektivne zavesti na področju glasbene kulture v Pomurju. 

 

Od poletja in do danes smo v rubriki pom-muzika predstavili kar devet glasbenih talentov iz Pomurja, med drugim tudi že "stare mačke" scene, ki so se po dolgih letih vrnili na sceno.

Ponujamo vam vpogled v glasbenike in glasbenice, ki so se predstavili v tej sezoni pom-muzike, najprej pa vam predstavljamo tri najbolj brane prispevke v tokratni POM-MUZIKI:

1. Urh Zver

Dijak, ki poleg petja obvlada tudi borilne veščine.

Ogled celotnega prispevka

 

2. Dorina Huič

 Brhko dekle z močnim glasom. 

Ogled celotnega prispevka

 

3. Sara Lampe

Dekle, ki navdušuje z akustičnimi izvedbami hardcore pesmi.

Ogled celotnega prispevka

 

Ostali, ki so bili predstavljeni v rubriki:

Doroja

 

Tomaž Virag

 

Urška Votek

 

Aeternum

 

Zašenki

 

Vasectomy

 

Preostale prispevke iz rubrike POM-MUZIKA pa si lahko ogledate TUKAJ, ne spreglejte pa tudi povabila za vse tiste, ki se še niste predstavili v rubriki in bi morda imeli željo. 

 
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2013 ob 18:28 bm gost

      vsem mladim omenjenim v prispevku želim srečno pot v prihodnost ter da se jim uresničijo sanje...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.02.2013 ob 20:40 nike gost

      Na ovo ka se na internet davle so bole letele kritike, kelko san ges gledo:) Zaradi toga pa je bila tudi dosti gledana:) Tak ka neven če je ravno tau v +

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.