https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Ukrajinci prepričani v zmago, tudi stavnice ne dajajo veliko možnosti Muri 05

2.8.2012  

Ob 18. uri se bo pričela prva tekma tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Evropo med Arsenalom iz Kijeva in Muro 05. Domačini so prepričani v zmago, tudi kvote na stavnicah pa govorijo v njihovo prid, toda klub iz Fazanerije se ne misli kar tako predati.

"Arsenal Kijev je naš tretji tekmec v evropskem pokalu in prvi dve tekmi smo odigrali zelo dobro. Vemo, da imajo zelo kvalitetno moštvo in je favorit v tej tekmi. Mi bomo poskušali narediti vse, da ne dobimo zadetka, z nekaj več sreče in znanja pa bomo poskušali tudi doseči zadetek, kar bi nam prineslo ugoden rezultat pred povratno tekmo," je včeraj na novinarski konferenci dejal trener Feri Cifer, kapetan Fabijan Cipot pa je dejal, da so si ogledali eno tekmo današnjih nasprotnikov, ko so bili na pripravah v Sloveniji in da se zavedajo njihove moči, hkrati pa vedo, kje so Murine priložnosti. Tudi Cipot si želi, da ne bi prejeli zadetka.

Stavnice, tako domača kot tudi tuja, so postavile precej podobne kvote. Pri Športni loterije je kvota na zmago domačinov 1,25, enako tudi na Bet at Home in Bet365, medtem ko ima Bet and Win kvoto 1,26.

Za remi se kvote gibljejo med 4,75 in 5,50, z zmago Mure pa za eno vloženo enoto lahko dobite devet do dvanajstkratni povratek vložka.

 

PREBERITE TUDI:

FC Arsenal Kyiv - želeli so si Inter ali Liverpool, dobili pa Muro 05

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2012 ob 18:24 REALIST gost

      Povsem realno, saj težko da bi kaj dosegli v Kijevu.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2012 ob 19:45 htr gost

      kramar pa sreš sta treji gol samo gledala ka delajo? Cifer se pa lekaj boji ka bi mura gol dala pa nešče menjati do zadnje minute. CIFRA ME JATI ČIMPRLEJ. OD GDA JE TRENER IMA SAMO ENO ZMAGO

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2012 ob 20:07 gr gost

      GOST HTR....malo boj realen! Vejpa mura se zadnje tekme samo šverca. Pa še gnes se j vidlo ka so ovi sploj nej 100% pri stvari bili. Malo realno gledajte. Cifer pa je kak cifer in nika nebi bilau baukse brez njega!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2012 ob 20:25 realist gost

      Enostavno po 8 tekmah v 4 kednih nega več svežine, agresivnosti. Ges Murašon ne zamerin. Bojo san se visokoga poraza proti bakuji, dosegli so dosta več. Arsenal pa je bil realno težko premagljiv. Ukrajinska liga je vseeno 8. najmočnejša v Evropi, slovenska pa 31. Te je še tu 52-krat večji proračun...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.