https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
http://ris-dr.si/go/563/1063/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA
http://www.zniders.com/

NOGOMET

FOTO: Nov poraz Mure 05, ki kliče po spremembah

Murska Sobota, 19.8.2012  

Evropski Muri je na domači sceni voda prišla do grla, zato so Sobočani tekmo z Aluminijem začeli z mislijo po prvi prvenstveni zmagi. Toda gosti iz Kidričevega so se pokazali za neugodnega tekmeca, celo tako neugodnega, da Mura še naprej ostaja na zadnjem mestu prvenstvene lestvice z vsega eno osvojeno točko in razliko v zadetkih 5:13. Na drugi strani se je Aluminij s tretjo zmago točkovno izenačil s šestimi Domžalami.


Mura 05 - Aluminij 1:3 (0:2)

Strelci: 0:1 Bešić (6.), 0:2 Kurež (18.), 1:2 Eterović (57.), 1:3 Rešek (82.).

Mura 05: Draković, Cipot (od 21. Buzeti), Majer (od 46. Kouter), Bohar (od 76. Sreš), Horvat, Kramar, Vaš, Fajić, Janža, Eterović, Maruško.

Aluminij: Murko, Kožar (od 60. Kmetec), Topolovec, Žagar (od 67. Režonja), Sulejmanovič, Drevenšek, Kašnik, Bingo, Medved, Kurež, Bešić (od 75. Rešek).

Že sam začetek tekme je potrdil, da se Muri ne piše nič dobrega. Že v šesti minuti so se gosti veselili vodstva. Adnan Bešić se je po samostojnem prodoru sprehodil skozi Murino obrambo in s 14 metrov zadel desni spodnji kot domačih vrat. Mura je odgovorila štiri minute pozneje, strel Damjana Boharja s polvoleja pa je ustavila vratnica. V protinapadih hitri in konkretnejši gosti so v 18. minuti povišali prednost. Robert Kurež je bil neulovljiv za muraše, žoge sicer ni najbolje zadel, a je ujel vratarja Filipa Drakovića na napačni nogi, tako da je končala v mreži.

Dodatne težave nerazpoloženim domačinom je povzročila poškodba kapetana Fabjana Cipota, ki je po 20 minutah moral z igrišča. Gosti so povsem nadzorovali igro in bili bližje povišanju vodstva kot Mura znižanju zaostanka. Deset minut pred koncem prvega polčasa je Marko Drevenšek silovito streljal s 35 metrov, domače pa je rešila prečka. Na drugi strani je po obetavnem napadu Mure odlično posredoval izkušeni Tomaž Murko, v nadaljevanju akcije pa je omenjeni vratar obranil še strel Roka Buzetija.

V drugem polčasu je za prvo razburjenje poskrbel Nusmir Fajić, ki je silovito sprožil z dobrih 20 metrov, žoga pa je tik nad prečko zapustila igrišče. V 56. minuti je po podaji Leona Horvata poskušal Denis Kramar z glavo, a je bil Murko uspešnejši, že v naslednjem napadu domačih pa je bil slednji premagan. Žoga Arpada Vaša je prišla do Mateja Eterovića, ta pa jo je rutinirano zabil pod prečko. Domači so prevzeli pobudo in v 69. minuti bili blizu izenačenja.

Muraši so namreč v eni sami minuti zapravili tri izjemne priložnosti. Strel Kramarja z nogo je Murko odbil, uspešno pa je posredoval tudi po poskusu Matica Maruška z glavo. Tretja priložnost črno-belih se je ponudila Boharju, ki je iz ugodnega položaja in povsem neoviran meril previsoko. Osem minut pred koncem je bila tekma odločena. Kurež je pobegnil obrambi domačih, njegov strel je vratar Draković še dobil, a je žoga prišla do rezervista Denisa Reška, ki jo je z natančnim strelom usmeril v levi spodnji kot.

STA

Več fotografij v spodnji galeriji ...

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   19.08.2012 ob 22:13 hm gost

   Pomurec kda muri nejde te ne objavlate več na dva dni novic od mure. Mislin ka te to objavo tudi hitro skrili.

   7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. Damjan123
   19.08.2012 ob 22:17 Damjan123

   Prvo kak prvo obite more CIFER!Morete razmete ka more prijte nekše prave trener!Ka če nej se lejko poslovimo od 1.lige!

   4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   19.08.2012 ob 22:39 ms gost

   KRAMAR LEJKO TE JE SRAN PO TEKME SE SAMO DOL IDE NITE NAVIJAČE SE NE POZDRAVE!!!!! TI SI TUDE EDEN NA LISTI ZA ODHOD KER SI MALO PRE VELKA ZVEZDA!!!!

   23 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   19.08.2012 ob 22:40 salomon gost

   Še enkrat, kdo je Muro pripelo tak daleč?Cifer.

   9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   19.08.2012 ob 22:51 snajder gost

   na koncu smo idioti mi navijaci ka hodimo to gledat decki znajo igrati ka so ze pokazali ka pa je narobe pa oni najbol znajo ali prosim vas nemejte nas za norce ka mo se dale z vami samo nej na taksen nacin

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   19.08.2012 ob 23:06 xy gost

   gost-ms@ navči se ločila postavlati ;)

   4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   19.08.2012 ob 23:09 ciko gost

   nej dragi kolega CIFER je nej MURE nikan pripelau v ton je glij problem ovi rezultati z evrope so še delo trenera ŠIMUNDŽE zdaj pa se je nažalost vsa energija pokurila srmak FERI pa je nažalost vjo v prekislo jabolko in mislin ka je tudi njemi jasno,ka more mesto prepistiti človeki,ka ma poleg igralskij izkušenj tudi moralne in psihofizične sposobnosti,kajti ta ekipa je v fazi dozorevanja!!!San že zadnjič zapisau pitajte ŠIMUNDŽO pa van naj pomaga najti naslednika keri de povezal niti toga razglašenoga inštrumenta in s trdin delon de pa donelo MURA MURA.................................!adijo in hvala FRANC

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   19.08.2012 ob 23:19 ajmomuraole gost

   Trbelo bi privlejčte novoga glavnoga trenera. Či bi se dalo Miklaviča. Kelko san čuo sta na radare bar Bogatinov pa Balajič. Poleg trenera trbej okrepite igralski kader zato ka s takšen kadron de težko do konca izpelate sezono v, če mo ščele na konce obstanote v ligi. Trbej razširiti igralski kader ka nemo cejlo sezono v 1 pa istoj postave špilale oz. podobnoj. Sezona je še nej gotova ge vrvlen v dečke ka lejko priplujemo v miren položaj na lestvice se prave zlata sredina. Vupan ka se vred zeme tudi vodstvo kluba ka to je katastrofa kakše stanje je zaj v ton dele kluba.

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. nula
   19.08.2012 ob 23:31 nula

   vsi znamo ka so v totalnom dreki vendar zdaj de prišo pejnaz pa čakajo ka to pograbijo če ste pravi navijači iti na stadion pa jim zapreti dostop niti nej pistiti na trening je nikoga nej detečas ka se ta banda ne umakne.

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   20.08.2012 ob 1:37 sramota gost

   tou ka san gnes vido na tekmi je sramota, komi se ne da špilati naj ide domov pa se naj ne dela norca iz nas gledalcov kateri plačamo vstopnino. če je trener nej dober bi se lejko bar igralci malo potrudili, niti bejžati se je polovici gnes nej dalo. za takšno sramotno igranje bi jih mogli kaznovati. boug nan pomagaj proti italijan s takno igro.

   11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   20.08.2012 ob 7:22 ss gost

   ge mo samo tak pravo - nemreš vgojno do 5 ure pite pa do dvanajste spate te pa labdo brsat ite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   20.08.2012 ob 7:27 ANDREJA gost

   banda lopovska, pa nedo se umaknili čakajo na denar iz evrope da si ga razdelijo, samo me zanima kaj bo drugo leto ko nebo evrope ne evropskega denarja pa ne sponzorjev, ta nesposobna uprava pa tega trenerja obljublja že dva meseca pa nič od tega, ma .j..... vas cela ....., sram naj vas bo , res pa je da igralci rabijo našo podporo

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. zoja
   20.08.2012 ob 7:40 zoja

   TOPIČ-CELEC-PUHAN-HLASTEC,ka tej delajo obečavajo skupščino peneze trošijo,igralce pa puščajo ka delajo ka se jim vidi.FERI-DAMJAN-DJURIČ,TO JE KVALITETA ZA TRETJO LIGO????? NUCAMO BAR TRI IGRALCE DVA VOBRAMBI PA ENOGA VSREDINI NAJBOLE PA DRUGOGA ŠIMUNDŽO,ŠIMONDŽO,ŠIMONDŽO pa to baando stirati.

   8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   20.08.2012 ob 8:31 REALIST gost

   Ja ja Muraši, sem vam rekel da se pripravlja scenarij NAFTA. Ta ekipa je igrala včeraj tako, da nebi mogla igrati niti v tretji ligi. Na pomolu se pripravlja prava katastrofa proti Laciu. Me zanima, koliko gledalcev bo na tekmi. Mislim in upam čim manj, da uprava vidi, da se jih ne podpira. Pa naj se blamirajo. TO VEČ NI MURA.

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   20.08.2012 ob 8:41 Brzi gost

   Čitan tej komenare in se naraji smejen.Iščete napake v trenere v igralcaj se pa ne pijtate kelko lejko takšna ekipa kak je Mura kak so tej dečki prenesejo.San san bil tudi nogometaš in san tudi dostikrat špilo po dvej tekmi na keden in znan san kak je ko nimaš kadra z kerin bi lejko razpolago in kda bi lejko malo prvo ekipo spočino,nemreš pa tau napraviti ker nemaš kvalitetnih rezervnih igralcov.Ne zagovarjan Cifra ker mi je čist vse eno kdo je trener,ker znan ka da de se ta Evropa končala do tudi rezultati drugačni.Se pa strinjan z ten ka trbej upravo menjati.Spremljo san kelko dobrih igralcov je bilo prostih ka so si iskali klube in tau brez odškodnine ampak naša uprava je spala.Mamo v Prekmurji dobre trenere keri so mejne trenerali in ker majo rezultate v nižjih ligah,ne ven za koj se jin ne da priližnost.Tau so:Črnko,Malačič,Škaper...Vupan ka de se uprava maknola in ka do prišli malo drugačni lidje keri nedo čakali pejnez z Evrope ka bi si ga raztalali in ka do ponovno postavili klup na nogej! LP vsem Murašem!

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   20.08.2012 ob 9:07 nike gost

   Ge ne razmin zakoj določeni pripisujete slabe rezultate v ligi zaradi EVROPE??? Kda de pravljica z evropo gotova, de stanje še vedno takšno! Mura je zgibila par ključnih igralcov, kateri so ji davali takšno kvaliteto. Cifer je tak komedijant, ampak tudi kakšni drugi rener nebi nika baukše naredo!

   6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   20.08.2012 ob 9:11 krvo gost

   KAK DUGO ta se topič pa celec v klubi še skrivala, nejden več na tekmo! NEMRJEN JIVA VIDITI!!!!

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   20.08.2012 ob 9:29 tišlar gost

   Pun kufer man takših navijačov ka drugo nevejo kak šinfati po forumi. Pavi navijač se drži kluba v dobrom in slabom-ODJEBITE

   11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   20.08.2012 ob 9:29 HH gost

   Kdor visoko leta - nizko pade. In to bo zelo boleče...

   4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   20.08.2012 ob 9:38 KIRI gost

   Sramota resan sploj se ne zaslužimo prve lige mij smo za tretjo ligo....še enkrat sramota!!!pa tej cifer tuj prave....

   2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   20.08.2012 ob 9:39 vrabček gost

   Kaj toliko plujete po teh igralcih,iščite vzroke pri Topiči, ki se ne umakne,ker on hoče pobrati denar od evrope,kaj mislite komu pripada ta denar,kdo ga je zaslužil.Ste se vprašali, če so vsi dobili plače za lansko leto in letos do junija,Tisti igralci,ki so odšli pa niso igrali ,ampšak so jih pustili na cedilu(Rep,Dodlek).Tako, da leidite na tekmo Lazio ne špila vsako leto v Sloveniji ,se vidimo v MARIBORU,MURA05 DRŽI SE.

   6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. zizi23
   20.08.2012 ob 9:45 zizi23

   že san ednouk napisau, od lanske sezone falij šest igralcov luk, travnek , kous, lotrič, rep, dodlek. in tou so bilij vsi kvalitetni. bohar kouter janža sreš so nej igralci za prvpo ligo,oni lejko špilajo gda je devet kvalietnih na igrišči in dva od omenjenih. ka so pa ovi odišli iz klubba pa je krijva uprava. ne omenjajte pa malačiča in črnkoja za trenera. poglednite rezultate kadetov in mladine. gnes mladi mure nikaj vec ne pomejnijo in tou sta teva dva krijva.

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   20.08.2012 ob 9:54 vrabček gost

   zizi23 kaj nisi ravno ti pluval po LUKU ter še mnogo drugih kako zanič vratar je, kaj mislite navijači zakaj je odšel, kaj ste pisali,ko so šli v Bakuzakaj gre Luk,eni ne pozabimo vaših komentarjev,Kous je bil posojen,Lotrič visoko leta,Travner,Dodlek in Rep pa so jih pustili na cedili, ker so mislil,da brez njih nemrejo v Evropo.T O je resnica

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. zoja
   20.08.2012 ob 10:06 zoja

   tej igralci špilajo že drugo leto v prvi ligi pa se še vedno neso navčili ka morejo vsi špilati za kolektiv to jim je ŠIMUNDŽA lepo razložil pa tudi kak naj se giblejo po igrišči. Ka je od toga ostalo bole malo sakši špila za sebe da se reši labde pa stoji pa gleda kak se drugi mantrajo.Fali jim človik ki bi znal to spelati pa jim povedati ka se majo še dosti včiti ka do lejko špilali tudi v prvi ligi.UPRAVA PA DOKLER DE NEDE V SOBOTI BOKŠE.

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   20.08.2012 ob 10:10 fazan gost

   Zdaj pa ga že preveč serjete na tem forumu.Da manjka muri 05 sredina je edina resnica,ne more obramba delati čudežev ,saj vse žoge takoj letijo nazaj, kdo je igral sredino se ve, zakaj sta odšla vesta sama, mogoče zato, da sedita na klopi v Mariboru,mogoče zato,ker nista dobila plače pri muri05,nekateri pač igrajo za vodo drugi pa pač nočejo.Kaj mislite kdo bo prišel igrat k muri05,saj se bojijo,ker samo šinfate,pa nobeden vam ne odgovarja,naredi eno napako, pa je že cel cirkus.

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   20.08.2012 ob 10:13 lepi gost

   kak ste nekateri naivni trener ni igralec menjavanje istega nič ne pomaga pomaga motivacija ki jo daje igralcem samo pri muri tega ni saj dečki že pol leta igrajo zastonj denarja ni in to kaj bo mura dobila bo izgubila fantje pravljica se zakljućuje

   2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   20.08.2012 ob 10:49 grega gost

   JAH PA ČE DELAJO ZASTOJN NAJ IDEJO drugan!!!!! ČE PA NEMREJO ODITI PA NAJ ŠPILAJO KAK SE ŠIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saj pa znajo kak je stanje v klubi!

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   20.08.2012 ob 11:21 ms gost

   Črnko evropski strokovnjak :D Malačič wtf:D KRAMAR na posojo v ODRANCE!!!

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   20.08.2012 ob 11:44 trček gost

   Prosim, ka ejnjate s tem, ka tisti keri da malo kritike več neje navijač! Od bakuja naprej mura05 neje dosegla zmage! IN KAK PRAVI NAVIJAČI BI MOGLI ZDAJ MOČNO KRITIZIRATI ,KER JE NEKAJ REDNO NARAUBE IN NAN NI VSEENO! Ker je premalo kritike sta TOPIČ in CELEC še vedno v klubi.

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   20.08.2012 ob 11:53 bg gost

   Kak ste čudne, ali je pa bole verjetno ka tiste ka tu komenterate sploj na tekme ne odite! Realnost je takša ka mamo 12-13 igralcof kere lejko špilajo v prve postave in tu jih je trijfrtale dvajsteletnikov kere še niso zrele igralce. In enostavno smo mele še 6 evropskih tekem ge so dečke pregorele. Fere je pa nej čarovnik ka be lejko kaj začaro ale pa šou na igrišče pa napravo san. Ge ne ven zakoj se zaj spravlate na trenera kere nema ekipe ka be lejko špilo v prvi ligi! A one še evropo cuj špilajo. Druga fora je pa ka gej še 30 kol se prave gej v pitanje 90 točk! Od uprave nemo zgublo dosta besed edin ka lejko poven je spizdite čim prlej!!! BG-MS

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   20.08.2012 ob 12:12 branik gost

   Zanimivo, da še nihče ni napisal resnice in sicer, da je Muro dejansko prerodil Mariborski trio(Rep, Šimundža, Dodlek). Pred tem pa Mura zgledala enako kot sedaj, z eno razliko, da je imela 3 pike več.

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. zizi23
   20.08.2012 ob 12:20 zizi23

   vrabček nikogar ne žalim, kritika pa je vsigdar dobrodošla. tej šest igralcov je v pretekloj sezoni špilalo in so bilij rezultati dosta boukši. odišli so pa zavolo uprave. tou je dejstvo. tudi tej ka so ostali bi koma odisli samo jih nišče ne zeme ker so nekvalitetni. za prvo ligo, ne mijslin vsej. lotrič pa nikaj visoko ne lejta, je pa izvanserijski nogiometaš. pa zatou je lejko tudi ponosen na tau. ce bi pravi lidge bilij v upravi bi še zdaj špilau v muri in tou z pogodbo. mura bi pa že zdavnaj nucala pravoga predsednika pa nihce nešče biti. vij ništerni ste se delaslio norca z naftasof. vijdin ka nafta tudi v pomurski ligi gibij. tudi mura ide po istoj pouti.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   20.08.2012 ob 12:25 dar gost

   kak ste bougi, ka ne vejte seštete 1+1. ena skupnost je najbole enotna v slabih časih. tak je tudi bijla MURA, doteča, ka so se nej od nekec posvejtili evri. te je vkup priletelo se puno parazitov in pijavk˙(graj in podobni), ki samo čakajo na pejneze za EKIPNI uspeh v ligi evropa in do si nezaslužni za vse to evre rastalali, igralci pa znajo da za njih nede ostalo nič.

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   20.08.2012 ob 12:48 vrabček gost

   Grega malo še počakaj,ni še konec prestopov,nekateri izmed njih so že igrali v drugih klubih,tako,da niso tako slabi.Branik tvoji prijatelji iz Maribora pa so šli,zato,ker imajo radi denar,ne pa muro05,nekaterim pač ni vseeno kaj se bo zgodilo z muro05.Gost ms,ne vem kaj imaš proti Kramari,ti ne veš,da on že od l3 leta igral v Celju pri Publikumu, bil je zelo dober,zato ga je trener vzel sabo k Rudarjju,zato ga pusti pri miru ne vem kaj tgi je naredu.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   20.08.2012 ob 12:55 Jani gost

   Kaj se potem silijo igrat v evropski ligi, če imajo igralce za 2. SNL ??? Kdo bo prišel igrat v Muro zastonj??? Pa kaj se vam blede...

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   20.08.2012 ob 13:22 GOST gost

   MURA JE PRVA:: SAMO TRBEJ TABELO OBRNITI: HA: HA: HA:

   2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   20.08.2012 ob 13:26 info gost

   gost - vrabček, kakši Luk? Luk je audo tekmo proti Domžalan; v životi več nema kaj iskati v Muri. Get informed.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   20.08.2012 ob 13:33 tišlar gost

   gli ti znaš ka je Luk odo tekmo-kak te nej sran ka takše budalaštine kvasiš.

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   20.08.2012 ob 13:34 gost gost

   VI VSI NAVIJAČI MURE NIKŠI STE NEJ:: KAK DOLGO VAS TOPIČIMA ZA NORCA; PA MU VSENO DENAR TA NOSITE: HALO:::

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   20.08.2012 ob 13:40 tišlar gost

   PA KA MOGOČE TVOJE PENEZE TA NOSIMO,VSAKI NOSI ZNANKAR SVOJE-KOJN

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   20.08.2012 ob 13:41 frfa gost

   Mariborski posojeni igralci so se morali vrniti nazaj v MB tako je bilo dogovorjeno(pa vsak, ki malo pozna situacijo v Muri05 ne bo vztrajal v takšnem klubu) Kous se je prav tako moral vrniti nazaj k Domžalam(še kako prav bi prišel namesto Majer-ja ) Luk se je odpovedal vsem terjatvam do Mure 05 in probal na Cipru kjer pa mu je transfer padel v vodo in je trenutno brez kluba, Lotrič-a je pa menedžer prodal v Koper(po eni strani prav po drugi pa ni v redu zaradi odškodnine...itd) torej je odšel samo Travner(ki bi lahko še igral pri Muri 05 po vseh komplikacija ki jih imam v tujini samo upravi bi moral vzpostaviti kontakt z njim in se dogovoriti) Šimundža pa je izkoristil boljšo ponudbo od GAK-a in odšel pa tudi pred odhodom je upravi izrazil svoje želje ker mu jih niso izpolnili in je odšel tja kjer so boljši pogoji. Torej večinoma napak oz nesposobna je uprav Mure 05(kar pa vem vsak ki malo bolj spremlja dogajanje v Muri 05). Od posojenih igralcev(slovenskih klub) nemoreš pričakovati kakšno veliko srčno pripadnost klubu(Muri 05).

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   20.08.2012 ob 13:45 soncek gost

   Baugo je tau vse skuper! :(

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   20.08.2012 ob 14:09 mura05 gost

   Zdaj pa nehajte modrovati kdo je kriv.Dejstvo je da Dodlek in Rep nista odigrala zadnjih tekem,zato nista pričakovala,da se bo mura05 uvrstila v evropo.Denar pa so jima mogli izplačati,če ne nebi dobili licence,zato pa nekateri niso dobili za lansko leto .Škoda da se mura05 ni dogovorila z Mariborom,ker res manjkata. Rajši idite po karte pa vsi v Maribor imate enkratno priložnost,pa če tudi mura05 izgubi.

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   20.08.2012 ob 14:14 mike gost

   končno ste še tisti zadnji doumeli da topič mora oditi kot ste napisali na tekmi, vse ostale pa prosim kateri dajete komentarje pišite slovensko ne pa prekmursko katera beseda se ne da prebrati zato pa ni čudno da nas imajo za take butce kateri tudi smo

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
   20.08.2012 ob 16:19 Lotmeržanec gost

   Vidi se, da večina komentatorjev nima pojma o nogometu. Mura ima mlade igralce, ki vsi znajo igrati nogomet. Za takšne napore, kot je igranje tekem v Evropi in potem še v prvenstvu pa ima premalo igralcev in to je osnovni problem Mure, ki bi ga moralo rešiti vodstvo kluba, ne pa Kramar, Maruško, Bohar & co. Brez skrbi, prišli bodo zopet lepši trenutki, liga je še dolga.

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
   20.08.2012 ob 17:10 julija72 gost

   gost ms ti moš verjetno nočne more ka drugo ne gučiš kak o njem.on je za vse kriv.malo razmišlej ne pa kvasiš bedarije ka nemaš pojma o nogometi

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   20.08.2012 ob 17:31 Prekmurec gost

   mike, če je tejbe sran gučati po prekmursko pa če te je zaradi toga sran pred ostalo slovenijo te je mejne sran ka se tij maš za Prekmurca. Marš budala, za butca te mamo Prekmurci kerin doj visij za ostalo slovenijo! Pa še glede na tou ka je tvoja slovenščina en drek vrejdna (ne vejš niti pravilno pijsati) je nej čüdo ka ne razmiš prekmurščine.

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. humani
   20.08.2012 ob 19:16 humani

   črnko primeren trener prosim lepo trenira kadete mure prvo kolo izgubijo 11 proti 0 proti domžalom lahko trenira čepince i

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  49. gost
   20.08.2012 ob 20:06 gost figo gost

   Tišlar konj te je naqpravo....

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. gost
   20.08.2012 ob 21:06 tišlar gost

   Ja te isti ka je nategno tvojo mamo

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. gost
   20.08.2012 ob 23:53 lol gost

   dečki ka je nej FERI nika napravo? zelo dosta je napravo pitanje ka bi VI napravili? slabši šinfajo bokšoga zapomnite si to!!

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   21.08.2012 ob 0:18 salomon gost

   Cifer je Muro do sen pripelo.Vsaka mu čast.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. gost
   21.08.2012 ob 6:55 Feri gost

   Zagovarjam Cifra....ker uprava je tista katera mora pripeljati ustreznega trenerja, ne pa nastaviti rezervnega gasilca Ferija, kateremu pa seveda ni treba plačati. Kdo jim bo zastonj trenira, naj se javi...???

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  54. gost
   21.08.2012 ob 8:56 GOST gost

   Žalosto.Vidim da je tu nekaj primitivcev, ki nemajo drugega dela kot samo druge zmerjat in vse povprek šinfat. Mura je še bila lani v 2 ligi. zdaj paigrajo tekmo za ligo evropa. TO JE FENOMENALEN USPEH; KI PA IMA TUDI ŽRTVE: L:P

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  55. gost
   21.08.2012 ob 15:19 man zadosta gost

   MRA je takšen fenomen kak FATA, ka se vsi iz nje smijejo, ka vi še izdak nejste spreglednolle, ka Mura je nej prišla v Evropo z nogometon ampak zgolj na nasreči drugih, KELKO ZADNJIH TEKEM JE MUTA NEJ ZMAGALA? Tak ste kak deca, tude evropske tekme je Mura nej zmagala, van je samo glavno, ka smo v Evropi, ne pitate pa se na kakšen način! Ka če bi tej S R E Č E nej bilou, te bi končno vidli ka je vse vkuper en velki D..K!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  56. gost
   27.08.2012 ob 15:11 brm brm gost

   s kakšo igro je pa Chelsea postano PRVAK LIGE PRVAKOV??? boli te kurac za igro (v evrope), tu je glavno napredovanje!!!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.