https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Zvezdni ples in ognjene pahljače na festivalu Jenamena v Črenšovcih

Črenšovci, 23.08.2012 ob 7:00  

Sinočnji Jenamena večer je poskrbel za dozo smeha, romantike in pravi ognjeni spektakel.


Obiskovalci sredinega Jenamena večera so se uvodoma lahko nasmejali skeču »Bo podlegel čarom lepe Korošice?« gledališke skupine KUD Tišina. V nadaljevanju večera sta romantičnim dušam ugodila Dorina in Dejan, ki sta z vokalno izvedbo ob spremljavi električnega klavirja odpela niz domačih in tujih evergreenov ter lastnih skladb.

Za pravi spektakel pa je poskrbela umetnica ognjenih plesov Taja Devi, ki je z zvezdnim plesom in ognjenimi pahljačami pričarala vroč, nepozaben in čaroben večer.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.