https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Skrivnosti, ki jih ženske ne priznajo

11.9.2012  

Kolikor ljudi, toliko značajev. Vendar smo si pa v nekaterih pogledih vsi podobni. Razkrivamo nekatere skrivnosti, katere nobena ženska ne bo nikoli priznala.

 

Ženske lažejo o cenah

Statistični podatki kažejo, da ženske pogosto prilagodijo ceno izdelka, ki so ga kupile. V zgodbah o nakupih, stvari stanejo tudi do 20 odstotokov več ali manj od dejanske cene.

Ženske pogosto razmišlajo o seksu

Čeprav velja prepričanje, da moški pogosteje razmišljajo o seksu kot ženske, je to le delno res. Moški razmišljajo o seksu pogosto in mimogrede, medtem, ko ženske fantazirajo enkrat ali dvakrat na dan, vendar veliko bolj intenzivneje.

Tudi ženske se bojijo obveznosti

Ideja o zakonski zvezi in otrocih povzroča tesnobo tudi pri ženskah. Čeprav velja prepričanje, da so ženske prej pripravljene na življenje v dvoje kot moški, večina žensk čuti enako nelagodje ob misli na vezanje z moškim.

Foto: sxc.hu

Ženske skrivajo resnico o bivšem partnerju

Redko katera ženska govori resnico o svojih bivših ljubeznih. Stvari olepšujejo tudi pred prijateljicami še posebej pa pred novim partnerjem.

Ženske imajo rade majhno mero ljubosumja

Čeprav si redko katera ženska želi posesivnega partnerja, ki je ljubosumen na vsakega moškega v okolici, se bo večina žensk prepustila neškodljivemu spogledovanju z drugim moškim, da bi pritegnila pozornost svojega partnerja in povzročila manjšo dozo ljubosumja.

Ženske veliko zaupajo prijateljicam

Vedno je nekaj, kar je lažje izreči pred prijateljicami kot pred partnerjem. Poleg tega, prijateljice so že od vedno tam, partnerji pa se menjajo-logika, ki vodi ženske v takih situacijah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2012 ob 11:27 ženske gost

      Nekaj ste pozabili. Nikoli ne povedo in ne priznajo svojih kilogramov.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.