https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: Tina Maze s pomurskim režiserjem posnela videospot za svoj prvenec

29.10.2012 ob 10:09  

Slovenska smučarka Tina Maze, ki je v soboto na veleslalomu v Söldnu pometla s konkurenco, je izdala svojo prvo pesem My way is my decision. Videospot, ki je nastal v zapuščeni tovarni Rog v Ljubljani, je za njeno prvo pesem posnel pomurski režiser Niko Karo.


Tina Maze je pred kratkim bele strmine zamenjala za ulično "underground" okolje, a le za čas, ko je nastajal videospot za njen pevski prvenec My Way is My Decision. Kot nam je povedal njen producent Raay, se je slovenska smučarka za pomurskega režiserja Nika Kara odločila, ko je teden dni pred snemanjem videospota videla takrat še neobjavljen spot za pevko Niko Zorjan, Problemom sredinc. "Nad njenim videospotom se je navdušila in zato smo priskrbeli ekipo, ki je snemala spot za pesem Problemom sredinc. In Tina je navdušena," je še dejal.

Niko Karo navdušen nad Tino Maze

"Tina je res prijetna in sproščena punca, hitro se je vživela pred kamero in znova dokazala, da zna prevzeti kamero in tiste za kamero. V jutranjih urah je bilo v snemalnem okolju zelo hladno, potrebno je bilo odmisliti veliko ostalih okoljskih faktorjev, a Tina se niti enkrat samkrat pritožila nad čemerkoli in je nalogo izpeljala znova kot prava profesionalka," je za Pomurec.com povedal pomurski režiser Karo.

"Tino Maze ponavadi vidimo preko njenih smučarskih podvigov na belih podlagah, snegu, zato sem si zamislil, da bi jo postavili v čisto drugačno okolje kot smo jo ponavadi vajeni gledati. V spotu lahko tako Tino vidimo v uličnem (underground) okolju, ki ga odlično dopolnjuje njen styling in makeup, ki smo si ga z ekipo zamislili," je odločitev za okolje snemanja videospota komentiral režiser.

Raay: Izlet v glasbo jo je sprostil dodatno in dodal nove moči za bele strmine!

Producenta Raaya smo kontaktirali še z namenom, če nam razkrije kaj "pikantnih" podrobnosti o samem snemanju. "Hm, pikantnega težko kaj veliko, razen to, da je bila edina možnost posneti spot zadnji možni termin, ko je bila Tina v Sloveniji in je bila na setu že ob pol petih zjutraj! In, da je Matjaž Jelen, legendarni šankrockovec in so-avtor skladbe (melodijo sva napisala skupaj, besedilo je delo Charlieja Masona in priznanega tekstopisca Leona Oblaka), kuhal ekipi kavo in bil odličen gostitelj. To je zanimivo," je dejal Raay.

K temu pa je ponosen producent dodal še: "Zdi se mi, da jo je pesem, video in cela zgodba ter izlet v glasbo sprostil dodatno in dodal nove moči za bele strmine, kar je v soboto pokazala že s tem, ko je deklasiarala konkurenco v prvem teku! YES!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2012 ob 10:16 šampionka gost

      Tako se to dela.Bravo Pomurci lahko vam je za vzgled,kako se je treba pobrati tudi po težjih trenutkih v karieri.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.