https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

12. 12. 12 - Dan za poroko, sklepanje poslov in nakupovanje

12.12.2012 ob 12:12  

12. 12. 12 – za nekatere povsem običajen dan, marsikomu pa se tri enake številke v datumu zdijo nadvse zanimive, celo skrivnostne. Tri enake številke v datumu botrujejo predvsem porastu števila porok po svetu, tako jih bodo v Las Vegasu danes zabeležili kar desetkrat več kot običajno. Kaj pa numerološko napovedujejo tri dvanajstice za današnji dan?


Od nekdaj so številkam pripisovali posebno moč, veliko pozornost pa po svetu posvečajo predvsem datumom, ki jih sestavljajo tri enake številke. Ker se bodo številke v datumu znova izenačile šele čez dobrih 88 let (01. 01. 2101), je današnji datum toliko bolj zanimiv.

Dan za poroko in sklepanje poslov

Kot pa pravijo strokovnjaki za pomen številk, je današnji dan numerološko zelo ugoden datum. Parom, ki se bodo poročili na 12. dan v mesecu, napovedujejo veliko sreče v zakonu. Ti odnosi naj bi bili zelo uravnoteženi, obenem pa bodo zakonci, ki na ta dan sklenejo zvezo, ves čas skušali dosegati nove cilje. Številka 1 namreč pomeni željo po dosežkih, število 2 pa občutljivost, kar skupno prinaša dobro uravnoteženost.

Foto: www.sxc.hu

Ker številka 1 pomeni nov začetek in svežino, številka 2 pa iskanje ravnotežja in usklajenosti, je 12 zelo primerna za začetek novega posla, nova vlaganja ter sklepanje zakonske zveze in podobnih zadev.

Danes nakupujte, nikar pa ne oblecite črnih oblačil

Število 12 pa numerologi razumejo tudi kot število 3, vsoto enice in dvojice. Trojka pa simbolizira premoženje in obilje, zato naj bi bil današnji dan odličen za nakupe, trgovanje in investiranje. Numerologi pa pravijo, da današnji dan ni dan, ko bi se oblekli v črno, saj črnina na današnji datum prinaša nesrečo.

Obeta se rekordno število porok

Današnji datum je zelo zanimiv za številne pare po svetu, saj se je povečalo zanimanje za poroko prav na današnji dan. V priljubljenem mestu za sklepanje porok, Las Vegasu, se je na današnji datum odločilo poročiti kar desetkrat več parov kot običajno, zaradi česar so se morali tudi predčasno naročiti in rezervirati termin poroke, iz Avstralije pa poročajo, da se bo danes poročilo rekordno število parov.

Vir: 24ur.com

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2012 ob 22:38 gost gost

      Tako, kot ni meje za norost je tudi ni za vraževernost in naivnost. Uboga raja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.