https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Sobotni večer z Gibonnijem v Ljutomeru

Ljutomer, 23.12.2012 ob 9:00  

Včeraj je v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru nastopil hrvaški kantavtor Gibboni. Obiskovalci so lahko uživali ob njegovih pesmih kot so: Mirakul, Libar, Tempera, Dvije duše, Žeđam..., s katerimi je pričaral odlično vzdušje.

VIDEO:

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2012 ob 5:26 Ciganjscek gost

      Zuriranje na gibonijevo glazbo? To je umetnost, kak se v okrogli sobi v kot p.......slike same ze dosta povejo. Vej so pa tak, kak bi se deca slikala ob konci solskoga leta. Vse tej slike tudi z ostalih zurerskih seans so si podobne. Pride neki "hrvaski srot" pa je ze vse v lufti. In sto zdaj komi naklada? Pisec clanka? V vecini primerov tudi indri nej inaci! Verjetno je tou bil edini gibonijev angazman za nouvo leto. Gledano nazaj je ob konci leta sikdar osto "praznih rok"

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2012 ob 7:40 olgisti gost

      baje je tüde pr- ovec biu tam, seveda nej fizicno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.12.2012 ob 8:23 Del R gost

      Eni ljudje pa so resan zagrenjeni, pa favš, ka so nej nika v zivljeni dosegnoli, tipično slovensko. Seveda zato, ka je nej nikša Gibonnijova- Severina muzka, pa ne vključuje banalnih izrazov oz. prostaških ala primitivnih ka te vsi razmijo. Zalostno pač, za zamisliti. Ma globlji pomen, kar pa seveda tezko eni razmijo, keri majo iq parazita. Rajši plus toga še cetinskoga poslušajo, keri ma nacionalistične fore, ka so ze davno zastarele ter penaze v luft spiščavle v casinojaj. Gibonni pa , ka še je Dragojeviči največji uspešnici napiso, tau pa je nej nika, pa je človek 44 let star, starost pri katerih še več kak pol dece zive doma pri svoji mammici pa jo za krilo še drzijo :).

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.12.2012 ob 8:47 L gost

      Ne nakladajte, pač nič posebnega

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.12.2012 ob 9:43 Ciganjscek gost

      Del R ,tij se pa razmis na muziko. Tij si zurer, ka bi se na sedmini vdovo proso za ples. Ker gibbonijova glaba je podobna posmrtnim koracnica.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.12.2012 ob 10:37 Del R gost

      Ja, da itak, zato pa se vidi, ka se drugi :). Ka so nej prišli dale kak do vaške gostilne, ka nemajo drugoga dela kak nakladati pa šinfati druge. Odakle van pravica obsojati druge ?? Nej smo ljudje različni, ka komi kaj paše?? Ali JIH to v cerkvi včijo takšne ala što ne odi v cerkev je avtomatsko slab človek. Bravo, se vidi ka zivimo najmenje 2 stoletji nazaj po slovenskih standardih, pa 5 po svetovnih.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.12.2012 ob 11:47 pop gost

      GIBO JE LEGENDA KA TE ZNALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.12.2012 ob 13:19 Del R gost

      Pa še ena replika, glede na to, ka je tau edini koncert v ton obdobji. Tau je pa debela laž oz. tipična demagogija, smo se je že nalezli od politikov lekar. Je bil v Podčetrtki v petek, še prle v Xvetličarn v Lji pred dobrin mescon, zdaj je v Brezicah 28., na silvestrovo v Poreči, te pa dva koncerta v januarji, pa v februari. Tak ka , malo trbe premisliti, da se kaj pove, človek pripravla novi album, zivi v Berlini, dela dobrodelne koncerte npr. za otrok z Downovim sindromom, pač je nej tipičen materalist, kak eni ka pridejo pa zošpilajo tistih par vor, nas vou zošpotajo itd. Njegov album Mirakul je tudi najbolje prodajan hrvašik album do zdaj, pa te takšne izjave čujemo. Prosim vas, on je ustvarjo, da smo še mij eni v peski špilali. Pa mi naštejte tri slovenske glasbenike oz. skupina, ka so boljše od njega ?? Se niti ena ne najde, saj na Hrvaškon ga tuj redko kateri prekaša, s svojo generacijo je daleč pred odstalimi kak glazbenik pa countavtor.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.