https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Asistentka Iza odgovarja 24 ur na dan

05.01.2013 ob 9:00  

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) je na svoji spletni strani objavil novico, da je iskalcem zaposlitve na voljo interaktivna zavodska asistentka Iza.

Zavod RS za zaposlovanje je za pomoč uporabnikom prek spleta oblikoval interaktivno Zavodsko asistentko Izo. Iza (Interaktivna Zavodska Asistentka) bo preko spleta odgovarjala na preprosta, najpogostejša vprašanja, ki se nanašajo na delo in pristojnosti Zavoda. Navajajo, da bo na začetku delovala poskusno. Njeno znanje bodo nenehno nadgrajevali in izboljševali, s ciljem uporabnikom olajšati pot do informacij.

Foto : ZRSZ

Pri tem na strani zavoda poudarjajo, da mora uporabnik zastaviti kratko in jasno vprašanje, saj so odgovori pripravljeni vnaprej. Med prednostmi prav tako poudarjajo 24-urno dostopnost do nekaterih informacij zavoda.

Poleg nove asistentke Ize pa poznano že asistentko Vido, ki svetuje uporabnikom internetne strani Davčne uprave RS (Durs).

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2013 ob 20:00 Jojo gost

      Iza, a se ti ne zdi, da si namenjena sama sebi? Za takšno bedarijo pa se najde denar. Jaz bi jo kar odpustil.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.01.2013 ob 21:16 xy gost

      ŠE "SVETOVALCI" ZAVODA NIMAJO DELA ALI NOČEJO DELATI, KAJ BO PA IZA POČELA? DELALA NAMESTO NJIH. KATASTROFA, KAJ SI VSE NE IZMISLIJO. ODPUSTITI IZO, POL SVETOVALCEV IN RAZNIH AGENCIJ POVEZANIH Z VODILNIMI NA ZAVODU. POMURJE JE ITAK NAJBOLJ KRITIČNO.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.01.2013 ob 21:58 mariška gost

      pa to je že preveč, ka se idejo, njim je vseeno, ka majo delo!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.01.2013 ob 2:42 tafaktfou gost

      ge je te zaj ta, eli ka?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.01.2013 ob 9:47 VOLK gost

      LANI SO BILI AFERSKI IZLETI VODILNIJ NA ZAVODU ,ZDAJPA SPET TA "I Z A"KA DE DELALA ZA NJIH.POMENI DA BO ŠE VEČ TE ZAVODSKE ŠLAMPARIJE IN KU.....JE!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.01.2013 ob 11:18 smrkci gost

      Ma kade meni IZA, če pa nemorem dobiti dela ,če si pa še delavni invalid te pa nobeden delodajalec noče zaposliti.Zavod je samo za rodbino,prijatelje in kolege.Ministra vizjaka sm vprašal kje dobi delavni invalid zaposlitev ali delo, pa mi je odgovoril da zdravi delavci ne dobijo dela kaj šele pa delavni invalid.Dan danes je dobiti delo znanstvena fantastika v sloveniji ,za nas delavne invalide pa verjetno na MARSU.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.01.2013 ob 20:43 izidor gost

      "SMRKCI" Delaa ne moreš dobiti, ker nisi zet ali sorodnik direktorice zavoda v soboti, ali sorodnik katerega drugega managera. Vse so tako zaposlili na zavodu, da so objavo skrili, ali po treh mesecih zaposlili za stalno!!!! Ne preostane ti drugega, da greš delat v tujino. Tam te bodo cenili in boš dobil dobro plačo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.01.2013 ob 9:28 smrkci gost

      Imaš prav izidor,veš, če bi imel priložnost bi tole mafijo v tej državi fizično in psihično mučil ,kot oni mučijo sedaj nas.Nekaj bo treba narediti z to mafijo ,ker to tako negre več naprej.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.01.2013 ob 10:25 GOTOF JE gost

      Tak kak si pravo smrkci. Še za zdrave nega dela. Le kdo bo vzel invalida. Gnes ščejo vsi s človeka stisnoti 120%. To pa z invalida nemrejo. Zavod pa je itak san sebi namen. Rzagnati te ka so tan, ka itak nikaj ne delajo pa vlečejo velke plače. Banda pokvarjena pa si še nekšo Izo zmisli, ka še več pejnez v blato vržejo. Glavno ka je nešče dobro zaslüžo. GOTOVI SO !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.01.2013 ob 11:07 gost gost

      Tej zavod za zaposlovanje je že dugo san sebi v namen. Razen vodenja in prirejanja statistik po željah vladajočih političnih struktur so v 20 lejtaj drugo nej napravili. Zatou pa ga nedo nigdar ukinoli ka ga politika še kak potrebuje za farbanje in prirejanje podatkov zaradi lastnoga boljšoga izgleda. Tou se glih zdaj dogaja. Brišejo lidij iz seznamov nezaposlenih ka se te politiki lejko hvaliji z upadanjon nezaposlenosti. Se ne spomnin ka bi pozno koga ka njemi je zavod delo zrihto.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.