https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Mura 05 povozila vodilno Dravinjo, Nafta izgubila

26.09.2010 ob 18:48  

V prvi ligi je Nafta izgubila na gostovanju v Ajdovščini pri Primorju s 4:2, v drugi ligi pa je Mura 05 na domačem terenu premagala doslej vodilno Dravinjo.

V Ajdovščini so Lendavčani že v 10. minuti tekme ostali brez izključenega vratarja Murka, zato je med vratnice prvič pri Nafti vstopil nekdanji vratar Mure 05 Ajlec. V drugi polovici prvega polčasa so domači zadeli trikrat, v 70. minuti pa še četrtič. Šele pri 0:4 je Nafta uspela po zadetkoma Dvorančiča in Benka rezultat znižati na 2:4.

Primorje : Nafta 4:2 (3:0)
 
Marijanović 27., Kremenovič 41., Čoralič 44., Tomič 70.; Dvorančič 73., Benko 80.

Veliko boljše je na Fazaneriji šlo Muri 05, ki je slavila še na tretji zaporedni tekmi. Tokrat so s 4:1 ugnali kar vodilno moštvo lige Dravinjo iz Slovenskih Konjic. Zadetke za murskosoboški klub so dosegli J. Janža dva ter Filipovič in Bohar.

Dvakratni strelec Jernej Janža

Mura 05 : Dravinja 4:1 (2:1)

Filipovič 11., J. Janža 30., 74., Bohar 83.; Štante 36.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      26.09.2010 ob 20:44 prekmurjerepublika

      muraaaaaaaaaaaaa :) no s takšime predstavami pa do gvušno pa začali nazaj oditi navijači na stadion, vupan ka de se takša forma prenesla tudi na naslednjo tekmo v gostek proti dravee

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.