https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Prvo in tretje mesto pomurskih plesalcev na Češkem

Brno, 18.3.2013  

Konec tedna je v Brnem na Češkem potekal mednarodni plesni turnir v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Uspešni so bili tudi pomurski plesni pari.

Plesalci so prihajali iz 35 različnih držav, turnirja pa so se udeležili tudi trije plesni pari iz Pomurja. Sara Sršen in Grega Gregorinčič sta v latinoameriških plesih priplesala med starejšimi mladinci vse do tretjega kroga in tako med 52. pari osvojila 22. mesto. V standardnih plesih sta zasedla 47. mesto.

V kategoriji mladincev v latinoameriških plesih sta se oba pomurska plesna para Maša Bencak in Žan Vrhovski ter Urška Bencak in Nino Kleindienst uvrstila v finale in tako oba stopila na stopničke. Maša in Žan sta zasedla 3. mesto, Urška in Nino pa odhajata iz Brna kot zmagovalca. V standardnih plesih sta Maša in Žan zasedla 12. mesto, Urška in Nino pa  4. mesto.

Njihova trenerja Martina Plohl in Kristijan Burazer sta tekmovala v kategoriji članov in med 95 plesnimi pari pristala na 9. mestu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.