https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna zgodba: Karmen Kokot

30.4.2013  

Ta teden je pred objektiv fotografa Pomurec.com stopila 24-letna modna navdušenka Karmen Kokot iz Zavrča.


Karmen Kokot je trenutno absolventka sociologije in interdisciplinarnega družboslovja Filozofske fakultete Maribor, ljubiteljsko pa se ukvarja tudi z modo.

Moda kot način življenja

Do sedaj je Karmen  opravila že nekaj manjših modnih revij in fotografiranj, že dve leti pa  je tudi model za oblačila iz trgovine Zala fashion. Sicer nima vzornice iz sveta mode, saj je, pravi, zvesta sebi in svojemu stilu. Najraje obleče kavbojke in majčko ali srajčko, svoj videz pa popestri z modnimi dodatki; njen najljubši stil je »casual«.

In kaj ji pomeni moda? »Moda je nekakšen način izražanja življenja, ki ga živimo, s svojim stilom lahko izrazimo počutje, izkušnje ... Z obleko običajno naredimo na ljudi prvi vtis, ki je zelo pomemben, je pa prvi vtis lahko seveda tudi napačen,« meni. Na področju mode Karmen sicer nima posebnih ambicij, saj se s tem ukvarja le občasno za hobi, trenutno ji največji cilj predstavlja izobrazba.

Za frizuro in videz modela so poskrbeli v frizerskem salonu Blanka, kjer se ukvarjajo tudi z manikiro in podaljševanjem nohtov ter las. Model je poziral v oblačilih trgovine Zala fashion.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2013 ob 11:57 izak gost

      Kelko slik, takših modnih navdušenk je že itak preveč. Če pa ides samo po cesti pa lejko vidiš lejpe dikline, ki se ne slikajo za medije. Se pa tuj nej trbej slikati.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.04.2013 ob 12:01 izi gost

      Ge je prejšnji komentar, ka trbej še ednouk napisati, ka je preveč slik od ene?

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.04.2013 ob 12:59 gost gost

      meter zwanzig..ni glih neka višina za model..

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.04.2013 ob 13:10 brezveze gost

      pri 24 lejtaj še izdak absolventka; mater je pa "pridna"!!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.04.2013 ob 14:14 mako gost

      meni pa je lepa. Ma pa skoraj enako izobrazbo kak ges! Nažalost si lejko tau v rit vtakneva:( 2 leti že inščen in neman šans:( FF je moja največja napaka, ker ti dipoma v tujini nič ne hasni v sloveniji pa ne dobiš delovnega mesta (razen če mas srečo - volontersko). Dobro ka san biu na izmenjvi v nemčiji (+znan dobro nemško) ka bar delan v recepciji pri naših pridnih sosedih ---- OSTERREICH! gost - brezveze fax je nej tak enostaven! Predvsem je dosaden in posledično zatau tudi težki (kar se tiče sociologije). Je pa rejan ka nas FF direkt štejple ven. Teh sociologov nas ge preveč in množično še prihajajo. Meni je še zdaj žau ka san nej šau kaj bole smiselnoga študejrat:(

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.04.2013 ob 21:36 lol gost

      retorično vprašanje: Karmen a dregaš kaj kokota?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.05.2013 ob 10:22 nik gost

      gost - mako,,moj najbaukši kolega je tudi sociologijo pa kemijo končo. Par kolegov je šlo prvo nekaj drugega študejrat, kda so pa tan popušili pa na Ff. Rejsan kar se tiče sociologije pa filozofije in najbole pedagogike + nekšne nauve smeri kao''umetnostna zgodovina...'' je vse hobby fax. Zatau pa se tudi množično ta vpišavlejo. Znan ka na elektrotehniki nas je prvo bilau cca 100 na konci pa 20 (na predavanjih)! Pri njemi pa na začetki 40 ali 50 ,na konci pa enako (na predavanjih). Drugače pa bjonda prva liga. Če mo meu firmo in mo nuco tajnico imaš ka se javiš:)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.05.2013 ob 11:45 nikita gost

      Nika.. ti še dugo neboš mel nite posla--niti blondike,...edino ti ostane fillozofiranje pred računalnikon in šinvanje ostaleh:: hii pa dober tek,

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.05.2013 ob 15:09 nik gost

      gost - nikita misliš NIK (očala si natekni). Ge delan s mojin faxon za 700 eur s ten ka san 6 mejsecov aktivno iskal službo! In ka zdaj tudi šinflen FERI?? Realno san napiso kak je! Kda do mele palik fakultete v maksimusi predstavitev malo popitaj ge vzamejo ideje ka je z njihovo izobrazbo tak dobra možnost zaposlitve. Boš presenečena kaj lastni ljudje (zaposleni) mislijo o fakultetah ge delajo. Žalostno je tau ka se odpejrajo smeri, fakultete, v smislu ka določeni dobijo na vpisu in s tem svojo rit zaščitijo. Se pa zna ka s to izobrazbo nemaš 0% možnosti za zaposlitev (ne pri nas ali v tujini). Na FERIJI rejsan pravijo ka dobiš zaposlitev, zanemarijo pa podatek za kakšno plačo delaš (skoraj minimalec). Na fax odijo podjetniki iskat najbaukše študente, te pa jin ponudijo skoraj minimalca in katastrofalne pogodbe:) Ok rajši več ne bi o ton, ka nemo kaj preveč povedal

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.05.2013 ob 16:38 nikta gost

      Nik-a , še enkrat, zatau si pa tan ge se ,filozofejraš pa šinfaš, zatu se ti pa slabo vrača. Tak, ak pre sebe išče vzrok,: hejaho

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.