https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Uspeh mladih murskosoboških rokoborcev na turnirju v Italiji

7.5.2013  

Mladi murskosoboški rokoborci so se minuli vikend izkazali na mednarodnem turnirju v Italiji.


V nedeljo 5. maja se je v italijanski Ravenni odvijal mednarodni turnir za dečke v starosti do 12 let, 15 let in 18 let. Na turnirju je sodelovalo 124 tekmovalec iz 22 klubov (Avstrija, Italija, Hrvaška, Slovenija). Zelo uspešno so nastopili rokoborci iz Murske Sobote, saj so osvojili kar pet prvih mest, dve drugi mesti ter skupno osvojili tretje mesto med ekipami.

Pri U12 sta prvi mesti osvojila Nejc Gomboc v kategoriji do 38 kg ( tri zmage), Klemen Podgorelec do 48 kg (ena zmaga). Drugo mesto je osvojil Luka Gumilar do 38 kg ( dve zmagi, en poraz). Pri U15 sta zmagala Timi Gumilar do 53 kg (tri zmage) in Aljaž Zadravec do 66 kg (štiri zmage). Denis Kočar je do 38 kg osvojil drugo mesto (en poraz). Pri U18 je Daniel Kočar v kategoriji do 55 kg osvojil prvo mesto (tri zmage). Z nastopi mladih rokoborcev so v klubu zelo zadovoljni, saj so s prikazanimi dvoboji pokazali veliko mero borbenosti in tehnike.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.