https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Rokometaši Pomurja slavili na domačem terenu

11.10.2010 ob 19:37  

Medtem ko so rokometaši Arcont Radgone na domačem terenu izgubili z rokometaši Hrastnika. Odbojkarji Panvite Galexa premagali Maribor, rokometašice Milleniuma pa gostje iz Ilirske Bistrice. Uspešni so bili tudi murskosoboški rokoborci.

1. odbojkarska liga

Panvita Galex : Maribor 3:0

 

2. rokometna liga vzhod

RK Pomurje : RK Brežice 29:25

RK Arcont Radgona : RK Dol TKI Hrastnik 30:37

1. B rokometna liga (ženske)

ŽRK Millenium
: ŽRK Ilirska Bistrica 31:25 

Uspešni rokoborci

Med 121 tekmovalci iz 7 držav (Češke, Madžarske, Italije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Avstrije in Slovenije) so včeraj na mednarodnem turnirju v Grazu odlične rezultate dosegli mladi rokoborci iz Murske Sobote. 1. mesto je med kadeti osvojil  Daniel Kočar (do 46 kg).

2. mesto med dečki sta osvojila Denis Kočar (do 29 kg) in Aljaž Zadravec (do 47 kg), 3. mesto med kadeti pa Blaž Oršoš (do 74 kg). 6. mesto med dečki je osvojil Matjaž Majcen (do 50 kg) in Jure Koudila med kadeti (do 58 kg).

Preberite tudi:

Pucončanke boljše od Sobočank

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.