https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Modna zgodba: Sara Zemljič

Rakičan, 27.5.2013  

Enaindvajsetletna Sara Zemljič iz Lenarta se poleg študija ukvarja z modo in manekenstvom. Osvojila je že nekaj lepotnih naslovov, trenutno se pripravlja na finale izbora za Miss Slovenije.

Sara Zemljič obiskuje tretji letnik razrednega pouka na Pedagoški fakulteti Maribor. Letos em osvojila naslov Miss casino Portorož, ob čemer je prejela tudi nagrado: potovanje v Las Vegas. V nadaljevanju tekmovanja se je uvrstila med 14 finalistk za Miss Slovenije. »Trenutno sem zaposlena s pripravami na finale, ki bo konec junija v Ljubljani. Ta mesec se želim cim bolje pripraviti na finale, zato obiskujem lepotni center Perfect body v Mariboru, kjer bodo poskrbeli za moj perfect videz,« nam pove. 

Visoke pete so obvezne

Mlada Štajerka v svetu mode nima vzornice, saj meni, da mora biti vsak posameznik edinstven in tako stremeti za dosegom svojih želja in ciljev. Najraje se obleče tako, da se počuti sproščeno – doma v trenirko, ko gre ven, pa so obvezna oprema visoke petke ter priložnosti primerna oblačila. Meni, da ni idealne postave, ampak vsaki ženski pristaja drugačna oblika telesa. Tudi sicer na sebi ne izpostavlja nobenega dela telesa posebej, ampak ji lepoto predstavlja harmonija celega telesa.

Hoče priti med prve tri

»Moda mi pomeni način izražanja svojega individualnega stila, sprostitev in seveda občasen zaslužek. Trenutno so moji cilji na področju mode usmerjeni predvsem v tekmovanje, kjer želim doseči uvrstitev med prve tri,« nam zaupa.

Za Sarin videz skrbijo v medicinsko-estetskem centru Perfect Body v Mariboru, kjer v sodobno opremljenih prostorih in uporabo najsodobnejših aparatur zagotavljajo najnovejše trende na področju medicine in estetike. Ukvarjajo se s preoblikovanjem telesa, beljenjem zob, odstranjevanjem dlak, opravljajo dermatološke in druge preglede, nudijo široko paleto masaž ter uporabo solnih sob.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2013 ob 22:43 nik gost

      pm vse študejrajo nekšno družboslovje :) Ge te delali deca dragi!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2013 ob 19:47 maya gost

      Držim fige zate :)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.