https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Na osemurnem maratonu ujeli skoraj 350 kg rib

Podgrad, 17.6.2013  

Športni ribiči ne počivajo tudi v teh junijskih dneh, ko potekajo številne prireditve in dogodki. Tokrat se je na tekmovanju, oziroma maratonu ki je potekal 4 + 4 uri  in ga je organizirala radgonska temeljna enota RD Radgona na ribniku v Podgradu, sodelovalo 20 ribičev oziroma 10 ekip.

V osmih urah namakanja, vmes je bila samo ura počitka za malico, so vsi udeleženci ujeli skoraj 350 kilogramov rib, torej povprečno slabih 18 kilogramov, čeprav dva para sploh nista tehtala svojega ulova.

Kot zmeraj so vse ribe po tehtanju vrnili v vodo, zmage pa sta se na koncu veselila brata Darko in Bojan Merčnik, ki sta za dobrih 16 kilogramov prehitela očeta in sina Borisa in Boštjana Petka. Zanimivo je tudi, da so štirje najbolje uvrščeni pari ujeli skoraj 200 kilograma vseh rib, kar je več kot polovica.        

Končni vrstni red: 1. Darko Merčnik/Bojan Merčnik (Gornja Radgona/Murska Sobota) 63.960; 2. Boris Petek/Boštjan Petek (Žepovci) 47.880; 3. Jani Kralj/Jani Kozar (Gornja Radgona) 43.320; 4. Andrej Kardinar/Andrej Cimerman (Plitvica) 37.120; 5. Evgen Podlesek/Anton Horvat (Gornja Radgona)  26.860; 6. Alojz Rakuša/Ivan Jaušovec (Plitvica/Žepovci) 23.980 itd.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.