https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Bogdan Lešnjak je že drugič postal evropski veteranski prvak v judu

18.6.2013  

Prejšnji vikend je v Parizu potekalo Evropsko veteransko prvenstvo v judu, kjer je nastopil tudi član in trener prve ekipe Bogdan Lešnjak in dosegel fantastični uspeh.


V njegovi kategoriji je bilo 36 tekmovalcev. Bogdan je v prvem kolu premagal Francoza, nato je v drugem kolu ugnal Portugalca, v tretjem krogu je z ipponom premagal še Francoza in se tako uvrstil v polfinale, kjer je prav tako slavil nad Italijanom, s čimer si je zaslužil nastop v finalu. Za drugi zaporedni naslov evropskega prvaka je premagal Španca.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2013 ob 14:15 deni gost

      čestitke!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Mundo
      18.06.2013 ob 15:36 Mundo

      Čestitke judoistu za izjemen uspeh, samo tak naprej!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.06.2013 ob 22:47 gost gost

      svaka čast

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.