https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Rokoborec Denis Kočar proglašen za naj tekmovalca turnirja na Hrvaškem

17.6.2013  

V soboto in nedeljo je v Gospiču na Hrvaškem potekal 10. mednarodni rokoborski turnir v grško-rimskem slogu za mlajše in starejše dečke. Denis Kočar zmagal v kategoriji do 40 kg in bil proglašen za naj tekmovalca na turnirju.

V Gospiču je nastopilo 182 tekmovalcev iz 22 klubov iz 6 držav (Italije, Bosne in Hercegovine, Slovaške, Madžarske, Hrvaške in Slovenije). Na turnirju so zopet odlično nastopali mladi tekmovalci RD Sobota.

Pri mlajših dečkih je v kategoriji do 40 kg (22 tekmovalcev) zmagal Denis Kočar in bil tudi proglašen za najuspešnejšega tekmovalca turnirja. V finalnem obračunu je premagal Nejca Gomboca, ki je do finalnega dvoboja trikrat zmagal in osvojil drugo mesto, Luka Gumilar je prav tako nastopal do 40kg in osvojil 8. mesto.

V kategoriji do 49 kg (17 tekmovalcev) pri mlajših dečkih je Klemen Podgorelec osvojil zelo dobro 7. mesto. Pri starejših dečkih je v kategoriji do 53 kg Timi Gumilar osvojil 5. mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.