https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

FOTO: Obisk tujih diplomatov v Pomurju

27.06.2013 ob 7:30  

To je eden v vrsti obiskov po regijah, ki jih je MZZ – Direktorat za gospodarsko diplomacijo organiziral za tujo diplomatsko skupnost v Republiki Sloveniji. Namen obiska je bil predstaviti Pomurje kot regijo, ki ponuja odlične priložnosti za gospodarsko sodelovanje.

Po uvodnem predstavitvi regije kot celote s strani RRA Mura so si diplomati ogledali podjetje Carthago – kot primer vrhunske tuje investicije v regiji, lončarstvo Bojnec, ki želi na tuje trge prodreti z lastno znamko, in Terme 3000, kjer so predstavili turistične kapacitete in priložnosti za zdraviliški turizem ter ponudili lokalno obarvano kulinariko. Zbrane so nagovorili DS na MKO mag. Andreja Jerina, dr. Stanislav Raščan, generalni direktor za gospodarsko diplomacijo na MZZ in župan Občine Moravske toplice Alojz Glavač.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2013 ob 10:12 smrkci gost

      Ma ka se odijo se slikat pa jest pa pijt naj narudi delu daju banda ena.Pulitiki pelajte je na zavod za zapusluvanje ka du vidli navičju fabriku ka jih je zaposlenih 150.000 jez san tudi mednjimi te van zdignen rukau.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.06.2013 ob 10:37 smrkci gost

      Ma sem se hodijo samo fotografirat in na hrano in pijačo,delavcem naj dajo delo.Plitiki peljite jih na zavod za zaposlovanje v naj večjo tovarno tam jih je zaposlenih 150.000 jaz sem tudi med njimi in jim bom z veseljem dvignil roko.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.06.2013 ob 11:19 auslender gost

      prišli so poglednot svoje firme, vej pa slovenska švica nem kaj pokazati svojega ali ka so gledali: ABC pomurka, pomurski tisk, potrošnik, panonija, zdravilišče moraske toplice, eh škoda je več trošiti besed. Sramota prekmurskim menedžerom

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2013 ob 21:59 Charlie gost

      Mislim, da se lahko pri nas naučijo to, kar se doma ne morejo: "Kako krasti in potem ne biti obsojen!"

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.