https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Modna zgodba: Ines Agič

6.7.2013  
Modno zgodbo oblikujeta Ines Agič in trgovina Betty Blue v Murski Soboti. Mladostnost, nežnost, s pridihom sanjavosti in morda nedolžnosti se prepletata s poletnim jeans-om, tunikami, oblekicami…stopata v razposajen korak po mestu, se naravno zlijeta s poletjem in radovedno odhitita naprej, skozi gozd v počitniške dni…


Ines Agič je komaj 19 letna študentka ekonomije. Miss fotogeničnosti za Miss Slovenije 2011 in lansko leto druga spremljevalka na izboru za Miss Bikini, je požela že nekaj pozornosti v modnem svetu.

Naravna, nežna in »nenapravljena« deluje že od daleč in to nam potrdi tudi skozi pogovor. »Rada imam manj prijateljev in tiste prave« - nam pove vse, kar ji pomenijo odnosi, pogovori in zaupanje majhnih, drobnih stvari življenja. Ne mara vzvišenih ljudi, pove.

V oblačenju se vede podobno – udobna, mladostna oblačila z veliko jeansa, sestavljajo njen vsakdan. Vzorčasti motivi se skladajo v trenutkih njene rahločutnosti in modra barva - njena najljubša, poudari sinje modre oči. Cilji v modi – zanima jo modno fotografiranje, uživa v vlogi modela in upa, da bo na tem področju uspela.

Oblačila trgovine Betty Blue so bila Ines pisana na kožo. Majice, tunike, oblekice in krila v poletnih udobnih motivih so poudarile njeno osebnost. Jeans jo je pospremil skozi mesto, tudi modno poslovno…a še vedno mladostno v srcu.

Prav takšna oblačila nudijo v trgovini Betty Blue. Trenutna zaloga lahkotnih, poletnih oblačil je na razpolago za celo dolgo vroče poletje – sedaj ob znižanju, tudi do 50 odstotkov na določene artikle.

Sicer pa znana trgovina, ki pritegne predvsem mlade po srcu, nudi modna, udobna oblačila z bogato ponudbo jeansa različnih blagovnih znamk (Maddonna, Scotch, Conto Benne, Broadway in Eight sin). Če želite biti v koraku z modnimi trendi in razposajeno skočiti v poletje, jih lahko obiščete v drugem nadstropju trgovskega centra BTC, svoj najljubši kos pa si že vnaprej izberete na njihovi fb strani. 

Tekst: Karmen Sočič
Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija