https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

FOTO: Vestnikov rokometni tabor privabil 23 otrok

Bakovci, 11.7.2013  

V petek se je zaključil Vestnikov rokometni tabor 2013 v organizaciji Rokometnega kluba Pomurje. Tabor je trajal med 1. in 5. julijem 2013 v Bakovcih, kjer so udeležencem nudili odlične pogoje za bivanje in dodatne dejavnosti.

Na taboru je sodelovalo 23 otrok iz Murske Sobote, Bakovec, Razkrižja, Dobrovnika, Fikšinec in celo iz okolice Maribora. Vsi otroci so na taboru tudi prespali. Vodja tabora in koordinator je bil profesor športne vzgoje Marjan Horvat. Za rokometni del sta bila odgovorna trenerja mlajših selekcij Denis Roškar in Andrej Kuhar ter igralci RK Pomurja z licenco rokometnega trenerja Vasja Kozelj, Jani Ščavničar in David Dogša. Za atletski del je poskrbel trener atletike in igralec RK Pomurje Robi Kreft. Za organizacijo v ozadju pa so poskrbeli ostali člani RK Pomurja.

Poleg dveh rokometni treningov dnevno so imeli veliko dodatnih dejavnosti. Tako so otroci med drugim gostovali na Letališču Rakičan, kjer jih je sprejel akrobatski pilot Peter Podlunšek in so spoznali nekaj o letalih, v podjetju Pomgrad, kjer so spoznali njihovo dejavnost, v KEGL City v Murski Soboti, kjer so se zabavali na bowlingu ter se poizkusili v ribolovu.

Obiskali so jih gasilci PGD Rakičan, predstavniki Slovenske vojske in motoristi MK Jekleni jahači iz Bakovec. S tem dejavnosti in obiskov še ni bilo konec, saj so se poizkusili še v slikanju ter v tekmovanju iz zabavne matematike, kjer je najboljših pet dobilo priznanja. Večere so si krajšali z družabnimi igrami na prostem, si ogledali film, priredili tekmovanje v »Pokaži kaj znaš« ter snemanjem spota za t.i. Harlem shake. Zadnji dan tabora, ko je bil tudi zaključni piknik s starši, sta jih obiskala bivša odlična rokometašica Anja Frešer ter rokometaš Maribora Branika Tadej Sok.

Vir: rk-pomurje.si

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.