https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Teden kickboxinga v TVD Partizan

Murska Sobota, 11.9.2013  

V TVD Partizan je v polnem teku Teden kickboxinga. Udeležuje se ga več priznanih trenerskih imen, ki se trudijo približati to borilno veščino vsem, ki se z njo še niso srečali, pridružijo pa se jim lahko tudi tisti, ki že imajo nekaj izkušenj. Včeraj je trenersko mesto prevzel mlad in perspektiven pomurski trener ter aktiven tekmovalec David Žibrat. Mi pa smo mu zastavili nekaj vprašanj.

Kako ste zadovoljni z obiskom?

Z obiskom sem zelo zadovoljen, saj je prišlo kar nekaj novih članov, veliko punc. Vidim, da so s treningi vsi zadovoljni in dobre volje, prepoteni, zadovoljni s svojim delom. Verjamem tudi, da bodo še prišli, saj se jih večina vrne. Veliko tistih, ki so prišli že včeraj, je prišlo tudi danes. Ljudje so radovedni glede teh bolj znanih trenerjev in tudi jutri (danes v sredo), ko pride Tomaž Barada je napovedan velik obisk.

Komu so namenjeni ti treningi?

Treningi so namenjeni vsem. Kickboxing je znan bolj kot brutalen šport, zato bi radi privabili čim širšo množico ljudi, starejše, mlajše, moške, ženske. Naš najmlajši član bo star 7 let, nekateri pa so stari tudi že 50 let.

So ti treningi bolj za rekreacijo ali se lahko člani tudi udeležijo kakšnega tekmovanja?

Ti treningi so kot rekreacija, naš klub pa je tudi tekmovalno naravnan. Ustvarjamo zelo dobre mlade športnike, sodelujmo tudi s Tomažem Barado in hodimo na treninge v Maribor. Naš cilj je ustvariti novo, mlado ekipo tekmovalcev.

Vas v bližnji prihodnosti čaka kakšno večje tekmovanje?

Trenutno sem v fazi začetka priprav, konec novembra me namreč čaka svetovno prvenstvo v Turčiji, kejr sem lani na evropskem prvenstvu dosegel peto mesto. Letos ciljam na medaljo, kljub težki konkurenci. Trenutno delam na bazičnih treningih, sledi kondicija in moč, na koncu pa sparing z ostalimi reprezentanti ter tudi z nekaterimi avstrijskimi tekmovalci. Vsi reprezentanti pa smo v istem klubu, ostale kategorije pod vodstvom Tomaža Barade, kar nam je v veliko pomoč.

Rad bi še povabil vse, da si treninge ogledajo živo in se sami preizkusijo, da bi videli, kaj sploh je kickboxing, da ne bi bilo napačnega razmišljanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.