https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Saga o malem delu se nadaljuje - sprejet je veto

02.11.2010 ob 18:19  

Državni svet je sprejel predlog odložilnega veta na zakon o malem delu, kar pomeni, da bo le-ta moral ponovno v parlament, kjer bodo o njegovi nadaljnji usodi odločali poslanci.

Za veto je v glasovalo 20 državnih svetnikov, 14 jih je bilo proti, trije pa so se glasovanja vzdržali. Sprejet veto pomeni, da bo moral zakon o malem delu za vstop v veljavo imeti absolutno podporo poslancev državnega zbora.

Preberite tudi:

- Študentje odslej mali delavci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bla
      02.11.2010 ob 18:28 bla

      Ka glasovalni ustroj dela!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. cvetko
      02.11.2010 ob 18:55 cvetko

      bla, bla, bla...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. lepi
      03.11.2010 ob 10:29 lepi

      Odstavi vlado! Študenti spet na cesto!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.