https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Buzeti na Akademijo aktivnega državljanstva in podjetništva zvabil tudi Polaniča in Šumaka

01.10.2013 ob 18:12  

Z Mrežo idej do stikov in kariernih ter podjetniških nasvetov uspešnih direktorjev, tudi pomurskih.


Te zanima, kako uspeti, kakšne karierne nasvete lahko pridobiš od direktorjev uspešnih podjetij? Kakšne naj bodo tvoje poslovne/karierne odločitve? Te mogoče zanima osebni pogovor z direktorji uspešnih podjetij in morebitno sodelovanje z njimi?

Če si vsaj enkrat prikimala ali prikimal, si vabljen/vabljena na 4. AKADEMIJO AKTIVNEGA DRŽAVLJANSTVA IN PODJETNIŠTVA, ki bo potekala od petka, 18. oktobra, do nedelje, 20. oktobra, v Piranu. Karierne in podjetniške kroge nasvetov bodo vodili direktorji/solastniki uspešnih podjetij, in sicer podjetij BISOL, SEAWAY, POPTV, RASTODER, FONDA, INFONET Media, SPEM. Osebno spoznaj direktorje in se pred njimi izkazi, z njimi naveži stik ter izkoristi izjemno priložnost za tvojo kariero ter si prisluži kakšno nagrado.

Na  dogodku v Piranu bodo prisotni g. Boris PAHOR, slovenski pisatelj, ddr. Klemen JAKLIČ, predavatelj na Harvard University, ga. Vlasta NUSSDORFER, varuhinja človekovih pravic, dr. Miro CERAR, predavatelj na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, dr. Japec JAKOPIN, solastnik Seway d.o.o., dr. Uroš MERC, direktor Bisol d.o.o., g. Stanko POLANIČ, večinski lastnik Intering Holding, d.o.o. in lastnik podjetja SGP Pomgrad d.d., g. Marko LUKIĆ, direktor in lastnik podjetja Lumar IG, d.o.o., g. Blaž KOŠOROK, generalni direktor Holding Slovenske elektrarne, d.o.o., dr. Matej TUŠAK, športni psiholog, g. Tomaž PEROVIČ, direktor in odgovorni urednik informativnega programa POPTV, g. Tomo KRIŽNAR, svetovni popotnik, g. Bogdan KNAVS, pater frančiškan, g. Izet RASTODER, direktor Rastoder, d.o.o., g. Božidar NOVAK, partner in svetovalec SPEM, in številni drugi. 

Prihajata tudi Stanko Polanič in Dejan Šumak

Dogodek bo potekal v organizaciji Mreže idej, ki jo vodi Prekmurec Jernej Buzeti. Slednji je na Akademijo v Piranu uspel zvabiti tudi dva vidna obraza iz pomurskega gospodarstva, in sicer Stanka Polaniča (Intering Holding, SGP Pomgrad) in Dejana Šumaka (Paradajz).

Jernej Buzeti, predsednik Mreže idej (desno na sliki) je v Piran zvabil Stanka Polaniča (levo zgoraj) in Dejana Šumaka. 

"Pomurci, stopite odgovorno na pot uspeha in se prijavite na Akademijo ter spoznajte tudi naša dva rojaka, g. Polaniča in g. Šumaka. Podjetniški uspeh obeh govori sam zase. Naj spregovorijo dejanja in ne samo besede. Mladi moramo začeti prevzemati stvari v svoje roke. Kot Prekmurec bi bil izjemno vesel, če bi se akademije udeležilo čim več ljudi iz našega okolja. Priložnost je izjemna," razmišlja Buzeti.

Ne čakaj, prijave le še do petka!

Čim prej se pridruži krogu 80 študentov in mladih profesionalcev, ki bodo v sproščenem objemu Pirana tkali mrežo novih znanj, novih prijateljstev, novih idej, kariernih priložnosti in iskali odgovorno pot do uspeha.

PRIJAVE se zbirajo do petka, 4. oktobra 2013, in sicer preko ELEKTRONSKE PRIJAVE  na spletni strani www.mrezaidej.si (število mest je omejeno).

Prijavi se z ELEKTRONSKO PRIJAVO   

POSEBNA PONUDBA ZA POMURCE!

Prisluži si udeležbo na Akademiji zgolj za 50 evrov ...

5-im Pomurcem, ki bodo na mail uredništva poslali najboljše motivacijsko pismo (kratko in bistveno), zakaj bi se radi udeležili Akademije, bomo omogočili udeležbo za zgolj 50 evrov (redna cena je 80 evrov).

Motivacijska pisma pošljite do petka, 4. oktobra na:

urednistvo@pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2013 ob 20:00 goričanec gost

      Zelo lepo, da se nekaj dogaja, a žalostno je to, da se dogaja čisto na drugem koncu prelepe Slovenije.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.