https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Judoist Narsej Lackovič prisvojil tretje mesto

19.11.2013  

V Slovenj Gradcu je potekal 8. mednarodni turnir v judu Koroška open 2013, na katerem je v dveh dneh nastopilo 810 tekmovalcev iz 23 držav. V starostnih skupinah U12, U14, U16 in U18 so se udeležili tudi naslednji prleški judoisti:

 

Sobota

U-12

-         Gabriel Zadravec, do 34 kg, udeleženec,

U-14

-         Mitja Virag, do 38 kg, udeleženec,

-         Gašper Rudolf, do 50 kg, udeleženec,

-         Marsel Majcen, do 66 kg, udeleženec,

-         Nina Magdič, do 52 kg, udeleženka,

-         Maša Štuhec, do 63 kg, 5. mesto.

Nedelja

U-16

-         Hanna Mazouzi, do 57 kg, 7. mesto,

-         Uroš Vozlič, do 60 kg, 9. mesto.

U-18

-         Hana Prelog, do 57 kg, udeleženka,

-         Hanna Mazouzi, do 57 kg, udeleženka,

-         Barbara Halas, do 63 kg, 9. mesto,

-         Žiga Šendlinger, do 60 kg, 9. mesto,

-         Uroš Vozlič, do 60 kg, udeleženec,

-         Grega Novak, do 60 kg, udeleženec,

-         Staš Osterc, do 73 kg, udeleženec,

-         Narsej Lackovič, do 90 kg, 3. mesto.

Tekmovalci Ljutomera so se udeležili tudi priprav, ki so potekala po tekmovanju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2013 ob 13:39 mar gost

      Čestitke za uspeh. Sprašujem se kam je izginil Pomurski judo. Pred ok. 10 leti je bilo kar nekaj mlajših v reprezentanci Slovenije. Prav tako so redno osvajali prva mesta na tekmovanjih po Sloveniji in tujini. Osvajali so medalje na državnih prvenstvih , vidne uvrstitve na EP in Eyodu. Ali mogoče ne bi bilo potrebno zamenjati trenerje kateri so dobro plačani in iz njihovih treningov ne prihajajo dobri tekmovalci ampak samo tekmovalci iz katerih črpajo svoje zaslužke. Ali pa ni naivnežev - volenterjev kateri so v preteklosti pripomogli k velikih uspehih judoistov iz Pomurja Škoda za Pomurski judo !!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2013 ob 19:49 realnež gost

      Mislim da ni glih tako kot pravis...Pomurski judo je se vedno na visokem nivoju,je pa bolj problem,da ko tekmovalci dosezejo nek nivo in odhajajo iz pomurskih klubov ker jim le ti ne morejo zagotoviti vec nekega napredka.To pa je seveda povezano z financnim stanjem vseh teh klubov...Seveda pa ne mores pricakovati ,da bo nekdo delal zastonj..Ce je trener profesionalec ga lahko tudi drzis z necim ce ne dela dobro!Je pa res da je judo mocno napredoval v svetovnem in slovenskem merilu tako da je cedalje tezje narediti odmeven rezultat! No zato pa skoraj ne bi verjel da glih trenerji crpajo nekaksne velike denarje iz tega..bolj za sendvic in za pivce:)Mislim pa tudi da se nam ni treba bati za prihodnost juda saj imamo v regiji par tekmovalcev ki bodo v prihodnosti se sigurno posegali po odmevnih rezultatih!Tako da ne biti crnogled:)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.11.2013 ob 12:46 judoista gost

      glede pomurskoga judoja pišeta.. saj rezultati še vedno so, zaenkrat bokši v beltincaj kak v ms, zakoj je pa 1 tak dober klub razpadno na 2 pa trbej pitati trenera soboških judoistov, naj nebi delo pizdarij pa bi bilo vse vredi. pred ten je bila finančna situacija dobra, pa rezultati so bili odlični, bilo je dosta mladih uspešnih tekmovalcov keri so se zdaj iz takšnih ali drugačnih razlogov sposvadile.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.11.2013 ob 16:09 yamashita gost

      Ne vem sicer zakaj pisarite o nekih zdrahah med soboskim in beltinskim klubom ce pa je govora o ljutomerskih judoistih koliko sem jaz razumel!?Dejstvo pa je koliko je meni znano da je ljutomerski klub dalec najboljsi po rezultatih pa tudi po stevilcnosti clanov..Za ostala kluba pa ne morem trditi kako sta...Spadata pa verjetno med manjse klube...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.11.2013 ob 21:48 judaš gost

      Hja na zalost je tak kak je yamashita napiso...V soboti je od tistoga mau kak je Kisilak pa njegova generacija odisla od juda Tak je slo samo navzdol z soboskin judon..Nej cuda ce klub vodi clovik ka je trener blagajnik pa predsednik v enon..od judoja pa nema pojma...drugi trener ka pa deco trenera pa ma plavi pas pa si zavolo starsev gor veze carnoga..svasta..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.11.2013 ob 12:30 ni mi mar gost

      Ej ti mar ce bi malo bole pogledna bi vidia ka so toti na slikaj Lackovic pa mali Vozlic pa Mazuzijova keri sodijo v son slovenski juda!Pa majo medalje z drzavnoga pa seod gje..Trinira jih pa Vrbancic ki je dolec najbolj dober trener v prekmurji!Ajmo prleki!san tok dale!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. Pantheon
      27.11.2013 ob 10:19 Pantheon

      Ej ti ni mi mar mislen ka se zdaj rejdno mimo vdarila, Vrbancic je dober ale se še zdaj nemre primerjate s Kisilakon. Mala Mazuzijova je pa že prlej dobra bila ka jo je oča trenejro nej pa zdaj ka jo Vrbančič, taka je ljutomerske klub že eno super tekmovalko doubo nej pa napravo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.11.2013 ob 18:18 realnez gost

      Hhe vidim da se tema ogreva:)Dejansko imate vsi skupaj prav...Kisilaka osebno ne poznam,slisim pa same dobre srvari o njem in ekipi ,ki jo je imel!Za ljutomerskega trenerja pa vem,da je natreniral tudi evropsko prvakinjo kar prav gotovo ni od muh!Pa tudi uradno je ljutomerski judo dalec naprej pred ostalimi ce gledamo mnozicnost in rezultate!Za mursko soboto in beltince pa na zalost ni kaj dosti reci...Vodstva obeh klubov se morata vprasati zakaj taksen osip in cemu odhajajo dobri tekmovalci drugam kot je nekdo zgoraj napisal...Vcasih sem spremljal dosti pomurski judo in ta dva kluba sta res nekam zatonila!Ni pa receno da se ne bodo pobrali!Glavno da je judo na splosno gledano popularen! Lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.