https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ona-on.com - najhitrejša pot do zmenka

28.11.2013 ob 7:30  

Mesec številnih novosti ona-on.com! V oktobru smo zabeležili že več kot 129-tisočo registracijo in tudi že več kot 700 novih parov letos! Nadaljuje se trend odjave 2-3 parov dnevno z razlogom „Hvala, spoznala sva se na ona-on.com, nasvidenje!“

Kaj je novega?

1. Grafična prenova – oglejte si prenovljeno stran http://ona-on.com in preverite zakaj ima že blizu 129.500 registriranih uporabnikov, ki iščejo sorodno dušo!

2. Nove oznake profilov – zelo koristno pri navezovanju stikov! Odslej točno veste kdo ima komunikacijske pravice in si lahko dopisuje z vami, kot tudi kdo je na mobilni verziji portala.

3. NOVO! Super komunikacijska moč – z vsemi uporabniki si lahko popolnoma neomejeno dopisujete, ne glede na njihov članski status.

4. Zasebne slike – vsi, ki želite ohraniti 100% zasebnost, pa kljub temu uporabljati vse spoznavne storitve, objavite zasebno sliko in jo delite samo s tistimi, ki so vam všeč!

Izsek iz mobilne verzije m.ona-on.com

5. Facebook in verificirani profili – Hitra registracija in prijava, ter uvoz slik ali zajem prek spletne kamere! Kmalu: Nagrajevanje verificiranih profilov!

6. Mobilni ona-on.com – brezplačni zmenki v žepu, odslej tudi z registracijo novih uporabnikov in številnimi novostmi. Preverite z vašim mobilcem na http://m.ona-on.com.

Bi se nam pridružili? Enostavno je! Najhitreje do zmenka in pravega partnerja z brezplačno registracijo. Začnite tukaj!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2013 ob 10:38 2013 gost

      Dan danes je tako,če imaš polno denarnico,avto in to dobrega in hišo z bazenom potem ni problem dobiti dekle ali žensko.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2013 ob 12:45 TINE gost

      DEKLE ; ALI ŽENSKO ; dobiš tudi če nimaš teh stvari , kot jih navajaš ti 2013 .Če si dovolj komunikativen in zrel za pogovor , se boš hitro znašel v ženski družbi in ti nebo teško urediti razmerje z dekletom ali žensko . Srce človeka je edini instrument, ki je potreben za stik z sočlovekom !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2013 ob 13:03 Del R gost

      Ja tisto, ka ma kaj "v glavi" boš težko našo čez noč, oz. v žargonu povedano s prve.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2013 ob 17:25 TTTTTTT gost

      Oprosti ! Ponoči ,je vsaka krava čarna . Štera pa nema ponoči v glavi , tista nama niti podnevi !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.02.2019 ob 0:18 gost

      Iscem prijatelja

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.