https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Mladi tenisači v Avstriji osvojili pet medalj

2.12.2013  

Tenis center „Center Court“ iz Gradca je pripravil mladinsko odprto prvenstvo v vseh starostnih kategorijah. Tekmovanje sicer sodi pod okrilje Avstrijske teniške zveze in ker je bilo odprtega tipa, so se ga lahko udeležili tudi tujci.


Tako so se tega tekmovanja več kot uspešno udeležili tudi naši tekmovalci, ki pod taktirko trenerja Tomija Pintariča, trenirajo na levem bregu reke Mure, v avstrijski Radgoni in zastopajo teniški klub Bad Radkersburg. Mladi Pomurci so nastopili v kar štirih finalih v različnih starostnih kategorijah, za kar si prav vsi, skupaj s trenerjem, zaslužijo pohvale.

Izmed vseh se je najbolje odrezal Uroš Rous iz Gornje Radgone, ki je skupaj z Borutom Šrajem iz Puconcev, osvojil turnir v konkurenci dvojic v kategoriji do 16 let, nato pa je slavil še v posamični konkurenci v kategoriji do 14 let. Poleg Uroša in Boruta, sta se do finala prebila še Tjaša Breznik iz Črešnjevcev, v kategoriji do 12 let, in Aljaž Fišer iz Tišine, prav tako v kategoriji do 12 let.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.