https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Posnetki, ki so nas letos najbolj nasmejali

31.12.2013 ob 9:30  

Ob koncu leta se spominjamo, kateri YouTube posnetki so nas letos najbolj nasmejali - ponovno ali pa čisto na novo.


Očka Batman

Če se potikate po YouTube portalih, potem vam BatDad - očka Batman, ni popolnoma neznan fenomen. In vendarle - oče, ki si za posnetke nadane Batmanovo masko in nato v posnetkih družinskim članom daje nasvete, opozorila in naloge, je sedaj dobil svojo celoletno kompilacijo najboljših trenutkov.

Strašljiva skrita kamera iz Brazilije

Strašljiva skrita kamera, ki so jo pripravili v Braziliji, se ponorčuje iz ljudi v dvigalu. No, nam, ki gledamo, je smešno. Če bi se znašli tam, bi verjetno potrebovali zdravniško pomoč. Tole je skoraj bolj učinkovito kot filmske grozljivke.

Post-operacijsko treznjenje 

Moški se prebuja iz narkoze in ker mu možgani ne delujejo še s polno paro, se zgodi ta prisrčen video, v katerem prvič vidi svojo ženo. Verjamemo, da če video ne bi bil nasičen z njegovim navdušenjem, celo nad njenimi zobmi, ga bržkone ne bi gledali na YouTube.

 

Kako živali jedo hrano

Eden najbolj trendovskih videoposnetkov preteklega leta je del komične skupine MisterEpicMann - in tole je zlata komedija.

Telekinetična grozota v kavarni

Prav tako med najbolj markantnih posnetkov preteklega leta je eksperiment, ki je pravzaprav reklama, ki je pravzaprav skrita kamera.

Harlem Shake v vojski

Harlem Shake videi so bili trend leta 2013, a le eden je obnorel svet. 96 milijonov ogledov na YouTube za duhoviti ples, ki so pripravili vojaki norveške vojske in si vsekakor zaslužili globalen aplavz. 

Vir: izklop.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.