https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Mati Roberta Časarja trdi, da ne ve, kje je sin

28.01.2014 ob 14:58  

Še vedno ni znano, kje se nahaja Prekmurec Robert Časar, ki se ni pojavil na predobravnavnem naroku na koprskem sodišču. Išče ga že policija, a ga niso našli ne na Primorskem in ne v Lendavskih Goricah, kjer ima "vikend". Niti njegova mati naj ne bi vedela, kje je. Je sploh še v Sloveniji?

Nekdanjega predsednika uprave Luke Koper Roberta Časarja ni bilo na današnjem predobravnavnem naroku na koprskem okrožnem sodišču, poroča 24ur. Časar bi se moral izreči v primeru očitane zlorabe položaja s tem, ko je odredil knjiženje in plačilo več računov za čiščenje oblačil enega od zaposlenih.

Časar je menjal stalno prebivališče, za dvigovanje pošte pa je pooblastil ženo. Tožilka Barbara Milič Rožman je zaradi izmikanja želela odrediti pripor, a je Časarjev odvetnik Daniel Planinšec temu nasprotoval.

Kot je za 24ur povedala Milič Rožmanova policija nekdanjega prvega moža Luke Koper išče že več mesecev, a ga niso našli na naslovih v Portorožu, Pobegih, na Kozini in tudi v Lendavskih Goricah. Pri tem so policisti opravili tudi razgovore s Časarjevo mamo in okoliškimi prebivalci, "vendar nihče ne ve, kje je".

Tako se vedno bolj dozdeva, da Časarja že nekaj časa ni v Sloveniji. Po neuradnih podatkih naj bi z družino že decembra odpotoval v severno Afriko in se od tam ni vrnil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2014 ob 15:26 lepi gost

      To kar ima on ni vikend nego cela velika VILA, in ne vikendica

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2014 ob 15:46 gost- gost

      iz problemov delate probleme v vikend dati eno družino štera nema stanovanja pa država že kasera njegovoga advokata pa zapreti namesto njega pa naj te študera ge je časar ka ga zaprejo ka un prle ven pride bole enostavne ideje nega panej trbej dale niti enoga advokata pa nej sodnika samo enoga dobroga šteri boks trenera ga dati coj k advokati v zatvor pa te vdli kak de advokat včasi veni časar pa zapreti

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2014 ob 15:59 gost gost

      če bi časar kokoši vkradno bi ga že najšli ka bi se štera kokoš že oglasila če bi vujšla

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2014 ob 16:20 pišta gost

      pa ge so si tej, Janša, Časar, pa če duže več jih sodišče nemre najti...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.01.2014 ob 16:31 lolek gost

      Po opravljenem delu se prileže dober dopust. Eni še majo dnar, da se lehko dobro skrijejo, da jih Bog več ne najde. Mogoče je na luni življenje za izbrane.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.01.2014 ob 17:27 bad-boy gost

      leipi, tij znaš kak zgleda vila? to ka ma časar je malo boksa kuča nej pa nekša vila! tudi mij mamo tan vikend pa se vedno mijmo pelan pa vijdin kakso vikendico ma. Tij lepi pa či še nejsi vido te kuce te ne motaj! poglednite v m......i mogoče je tan, tan pa je prestiž!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.01.2014 ob 19:07 crni gost

      @bad-boj Ja ka pa motaš nekaj na pamet tij misliš da maš cimprano vikedico njegova je pa malo boša da se ne razmiš v te stvari.Pomojem če je pravna država vse te pozaprejti če je vujšo zaprejti vse odgovorne sodnike in vso rodbino od časara in od odnika mislim da bi te bil red .

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.01.2014 ob 20:57 bad-boy gost

      crni, pa ka vij rejsan nejste vidli kak vila vo zgleda? btw. niti priblizno nemamo cimprace pa ne motaj ka nemas pojma. Tu se nekse profice delate pa mislite ka vse znate... siromaceki, malo boso kuco vijdite pa mislite ka ste vidli cejli svet...

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.01.2014 ob 21:20 nek gost gost

      Zanima me zakaj se tudi tu ne brisejo komentarji kot so se pri temi o Buzetiju in Stihcu? A so tu manj sovrazni, bolj primerni? Hvala za vas prijazen odgovor.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.01.2014 ob 22:58 Pika gost

      Tajkunčeki zdaj ko morajo odgovarjat se skrivajo. Nakradli so si še za pra-pra-vnuke! Mile kazni za pokradeno in oskubeno Slovenijo in izigrane delavce.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.01.2014 ob 23:00 Charlie gost

      Hvalimo se, če zmaga Tina, Damjan, Prevc, ... To je dejanska slika naše države. Eno velik sranje!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.01.2014 ob 0:02 niko gost

      katastrofa za državo ,ki ima take sodnike ,policiste,kriminaliste,sovaše pa jim kriminalci bežijo kak v risanki pa sram nas je lahko vse ka podpiramo in plačujemo to korumpirano sodstvo in notranje organe lopovi in tajkuni veselo na delo dokler je še kaj za vkradnoti pa cerkev se naj jim pridruži

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.01.2014 ob 13:37 luka luka koper gost

      A ni ta odvetnik, ki brani Roberta Roberta Časarja, nekoč upravljal s premoženjem Boška Šrota? In se zapletel v posel z znanim ljutomerskim podjetnikom, ki je pekel pecivo? Ta lokalni podjetnik bi baje naj potegnil ta kratko? Upam, da poslanci čim prej po hitrem postopku sprejmejo zakon, ki predvideva prisluhe in sledenje telefonom brez odredbe sodišča. Tako bo policija imela proste roke, pri pregonu določenih oseb. Marsikatero preiskavo ovira zakonodaja, sodišča in tožilstva. Sicer, če vemo kakšna je tajkunska luknja vsaj uradno, si lahko mislimo, kako lepo bodo določeni tiči živeli v tujini, kamor so si denar naložili. V upanju, da čim prej vsi spokajo in jih nikoli več ne bo nazaj.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.01.2014 ob 16:15 mar gost

      Razpišite nagrado za informacijo in ga boste v 1 uri imeli. Isto velja za vročitev pošte Janši. Navadnim smrtnikom na vrata stalnega bivališča dajo pošto in se smatra kot vročeno. Zakaj to ne velja za naše velikane ? LP

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.01.2014 ob 16:22 mar gost

      Dajte mi 1000 EUR ( za pokritje stroškov prevoza in plačilo informacije) pa vam ga najdem in pripeljem na sodišče.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.01.2014 ob 16:46 crni gost

      bed-boy@Pa resan ga ščitiš daj tou kučo si je z čega postavo ha.Nej sem napiso cimprese nego CINPRANO HIŽOče me razmiš vidiš tak trdiš da nema takšne kuče v dejanji pa jo ma.Saj če bi biu nedužen se nema kaj skrivati tudi pravosodje je sigdar gledalo za te gospode ki tamanijo saj oni tudi majo korist iz tega.Pozapreti je mi še od kumeka do babice in v ta stanovanja naseliti siromačeke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.01.2014 ob 17:48 hiša gost

      Domneve ali je v tujini ali ne. Tudi v Sloveniji se človek lahko zelo dobro skrije pred roko pravice. Samo znati je treba in imeti prave ljudi, ki te skrijejo. Več o tem ne bom, ker bi lahko pristojni organi uporabili metodo za iskanje ljudi. Dobro so plačani in ga naj iščejo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.03.2014 ob 16:32 LFL gost

      Ja vsi ti naši preiskovalci zakonodaja odvetniki sodišča itd itd itd to je vse nesposobno skorumpirano pokvarjeno podkupljivo. Blesavi narod pa vse to mora plačati v obliki DAVKOV.KO so iskali Hildo TOvšak lepo vas prosim .200 specialcev oboroženih do zob z čeladami in z neprebojnimi jopiči IŠČE HILDO ona se jim pa skozi okno smeji . Koga pa laho ti njdejo.Kurje tatove prehitre voznike vinjene voznike in male prekupčevalce tu se pa tudi vse konča. Kaj pa lastnik diskoteke LIPA tam nekje pri VRHNIKI .Še mesec dni pa mu vse skupaj zastara .Si lahko prdstavljate kako je staršem tisti nesrečnh deklet ki so bila do smrti poteptana ''. KJE TO MI ŽIVIMO Bahamo pa se z uspehi naših športnikov.Z čem drugim le. .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.