https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mladi beltinski judoisti uspešni v Mariboru

17.2.2014  

V soboto se je v Mariboru v dvorani za borilne veščine Nika Vrabla odvijal turnir DANRHO CUP za cicibane in cicibanke, katerega se je udeležilo okrog 120 tekmovalcev.


Tekmovanja se je udeležilo tudi  17 tekmovalcev iz judo kluba Beltinci, ki so se pomerili v judo borbah in poligonu. Z veliko odločnostjo in radostjo so se podali v borbe in na poligon ter dosegli odlične rezultate.

Rezultati borb:

1. mesto so osvojili: Žiga Zver, Jan Špilak, Samo Beuermann, Gabriel Lipič, Brina Zver

2. mesto so osvojili: Vid Ješovnik, Žiga Čarni, Kio Červek

3. mesto so osvojili: Marsel Meleš, Nejc Voroš, Miha Virag, Bor Zver, Nejc Kalamar

5. mesto so osvojili: Enej Debelak, Alen Tirovič, Nikola Vujičič

7. mesto je osvojil Antej Beuermann

Rezultati poligina:

Med najmlajšimi cicibani je 1. mesto osvojil Antej Beuermann, 3. mesto je v svoji starostni skupini osvojil Kio Červek in 2. mesto je v svoji starostni skupini osvojil Gabriel Lipič. Skupno so osvojili ekipno 2. mesto.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.