https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešni nastopi mladih rokoborcev na Hrvaškem

21.11.2010  

Mladi slovenski rokoborci, med katerimi so bili tudi trije člani RD Sobote, so se udeležili turnirja v Petrinji na Hrvaškem. Dosegli so lepe rezultate - dve tretji in dve peti mesti.

Slovenska mladinska reprezentanca v grško-rimskem slogu se je udeležila Memorialnega turnirja v rokoborbi Mirko Kosmat 2010. Na turnirju je nastopalo 83 tekmovalcev iz 6 držav. Za slovensko ekipo so nastopali Daniel Kočar (do 50 kg), Jure Koudila (do 60 kg), Žiga Pepel in Mitja Sečko (do 66kg) ter Tilen Peserl (do 96kg).

Dva soboška rokoborca tretja, Koudila brez uvrstitve

Najbolj sta se izkazala Kočar in Sečko, ki sta kot kadeta nastopila v mladinski konkurenci in osvojila odlični tretji mesti. Peto mesto sta osvojila Pepel in Peserl, medtem ko je Koudila ostal brez uvrstitve. »Z rezultati smo lahko zelo zadovoljni. Presenetil je Mitja Sečko v kategoriji do 66 kg, kjer je nastopilo 19 tekmovalcev. Mitja je trikrat zmagal in enkrat izgubil v polfinalu proti zmagovalcu turnirja iz Hrvaške,« je po turnirju povedal sekretar Rokoborske zveze Slovenije Stanislav Šernek.

Preberite tudi:

Mlada murskosoboška moč ima perspektivo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smesko
      22.11.2010 ob 13:44 smesko

      Te pa še naj što pravi, ka roke nejso več nika vrejdne.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.