https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Tudi Marjan Maučec med potniki za 15 tisoč evrov

22.11.2010 ob 9:06  

Po poročanju Zurnala24.si so državni svetniki, med katerimi je bil tudi Prekmurec Marjan Maučec, za štiridnevno pot v Kanado zapravili skoraj 15 tisoč evrov.

Med potniki so po navedbah Zurnala24 bili še predsednik državnega sveta Blaž Kavčič ter državni svetniki Milan Ozimič, Vincenc Otoničar, Bojan Papič, s seboj pa so vzeli tudi dva strokovna sodelavca in predstavnico protokola.

Na srečanje s predsednikom senata in poslanske zbornice ter predsednikom zakonodajne skupščine Ontaria, se je tako podalo osem ljudi, ki so za letalske karte zapravili dobrih 13 tisoč evrov, doplačilo za (pretežko) prtljago je znašalo 200 evrov, za dnevnice, zavarovanje in prevoz do Brnika pa smo davkoplačevalci prispevali še dobrih 1500 evrov.

 

Pogovori o Luki Koper

V Kanadi so se srečali še s člani senatnega odbora za kmetijstvo in gozdarstvo, parlamentarnega združenja Kanada - EU in kanadsko-slovensko skupino prijateljstva v parlamentu Kanade, ter z državnim ministrom za promet ter ministrom za atlantsko Kanado.

Foto: Državni svet

Kot še poroča Zurnal24.si, so se pogovarjali o krepitvi sodelovanja na področju logistike, transporta in lesarstva ter možnostih sodelovanja kanadskih luk z Luko Koper.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      22.11.2010 ob 10:24 vinci

      Ja, če je Maučec poleg, te nejso gledali na sitnice kelko so stroški.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      22.11.2010 ob 13:42 lepi

      Pa če do za Luko napravele 500 milijonov posla je teh 15 tisoč čisto upravičeno ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. PREKMUREC
      22.11.2010 ob 14:11 PREKMUREC

      Ge se tu s tebof čista strinjan Lepi. Če de za 50% telko napravo kak pijšeš, njemi trbej se idnouk poslati na potovanje. Enosmerno na Aljasko.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. janros1
      22.11.2010 ob 14:27 janros1

      mac. Le kaj je g.MAUČEC tam počel ? Sicer pa bomo nastale stroške pokrili ; dvignili ceno gorivu in zmanjšali pokojnine !!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.