https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Znak kakovosti za Roto na sejmu Dom

12.03.2014 ob 13:15  

Na sejmu Dom v Ljubljani so podelili tudi znak kakovosti v graditeljstvu, ki ga je letos prejel tudi Roto, in sicer za malo čistilno napravo za nestalne dotoke odpadne vode Eco Blue.


Gre za neobvezen okoljski certifikacijski znak, ki je hkrati blagovno-storitvena znamka. S tem znakom so v graditeljstvu označene naprave, izdelki, tehnologije in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji, ki morajo izpolnjevati visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti, proizvajalec ali izvajalec storitve pa mora nuditi kakovost v razvojno-tehnološkem procesu in si prizadevati za poslovno odličnost. Ob omenjenem se preverjajo še okoljski, družbeni in ekonomski vidiki.

Foto: www.roto.si

Direktorica marketinga v omenjeni družbi Nuša Pavlinjek Slavinec je za Murski val povedala, da je to edina čistilna naprava v Sloveniji, namenjena počitniškim hišicam, ki ji ni potrebno dodajati nobenih bakterij. Prednosti čistilne naprave so vrtljiv vtok za lažjo montažo, enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2014 ob 20:15 luka gost

      pista kelko te je kostalo te certifikat kakovosti??? in delavci delajo za zajamceno placo v industriskem odelku a ostali pa dobijo lepo placo najvec pa so ti vredni tvoji odjari pa nehaj LAGATI DRUGIM ISTI SI ZE KOT ŠTIHEC ALI PA SE HUJSI SAJ VAJU OBA ZELO DOBRO POZNAM

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2014 ob 20:22 LUJZ gost

      NA UPRAVI ROTO JE ENA VELIKA BANDA IN REDKO KATERI JE ISKRENI ....

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2014 ob 9:16 gost-Milan gost

      se strinjam s prejšnjima dvema komentarjema.....verjetno bo moralo preteči še kaj časa ko bodo ljudje - predvsem pa zaposleni na Rotoju zbrali dovolj poguma in začeli javno govoriti oz.pisati kaj vse se dogaja na tej firmi..... Pišta je pokvarjen v dno duše in izrablja položaj velike brezposelnosti ....ne vem kje so ostali iz društva (poštenih) podjetnikov ki so ga ustanovili nedolgo nazaj in katere član je tudi Pišta da še niso "prešteli" tega lažnivca.....verjetno jih je že lepo pogostil v svoji gostilni in uredil kakšen vikend paket v svojem hotelu.....zbudimo se Prekmurci in naredimo konec takšim ki izkoriščajo poštene delavne ljudi.....

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.