https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Odranci: Podjetje Carthago bogatejše za novo halo

Odranci, 25.03.2014 ob 8:15  

Podjetju Carthago iz Odrancih je bogatejše za novo pridobitev. V preteklih dneh so namreč odprli novo proizvodno – skladiščno halo v velikosti 5000 kvadratnih metrov.


Kot poroča Vestnik so trak prerezali prokurista podjetja Sandra Županec Antolin, Viktor Zimmermann ter Tobias Schanne, vodja skladišča in priprave. Nova hala je sodobno opremljena in z vso potrebno infrastrukturo prilagojena za kakovostno in učinkovito delo, so še dodali v Carthagu, ki je v Odrancih prisoten že od leta 2008. V tem času jim je uspelo zaposliti v Nemčiji in Sloveniji skupaj že več kot 800 ljudi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2014 ob 9:37 smrkci gost

      Pa ka tau meni pumaga,itak zaposlujejo samo rodbino,prijatelje,kolege in znance,nas delavne invalide in navadne smrtnike pa ne,češ da nismo sposobni.Vem pa da smo bolj sposobni,kot nek pijanček ali lenuh,ampak jih podjetje carthago podpira pač.

      35 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2014 ob 9:56 ... gost

      Nekaj se valijo kelko so zaposlili.. naj rajsi napijsejo kelko dobrij delavcov so odpisali...banda

      43 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2014 ob 10:09 123 gost

      mah ko jih je*e.. dobre delavce odpistijo, če maš srečo si tan max 6mejscov itd..samo ka skaserajo za tebe

      26 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.03.2014 ob 17:00 detelja gost

      Zakaj pa naj bi imeli slabega delavca,če pa lahko imajo dobrega.Tudi jaz sem zaposlena v tem uspešnem podjetju in lahko povem samo pozitivne stvari.Dobro mnenje o tej firmi bom imela tudi če me kdaj odpustijo...odnosi med zaposlenimi,pa tudi odnosi med nadrejenimi in delavci so odlični.Delala sem že v več podjetjih in znam to ceniti.

      13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. smrt
      25.03.2014 ob 17:15 smrt

      Župan Markoja je glaven za zaposlovanje ponan človeka keri tan dela ka je tak notri prišel pa še ogromno drüjgij .Istina pa je ka zemejo iz borze ka pokasejrajo te pa po nekaj mejsecih adijo mare . DETELJA ;;; pazi ka se ne znajdeš med tistimi ka ne delajo več tam in te boš inači pijsala kak zdaj .Sakši cigan svojega konja hvala .Tak pravi pregovor

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.03.2014 ob 19:27 mujo & fata gost

      cigani so bli in cigani bodo ostali...če nisi prekmurec,hrvat ali ritoliznik nimaš tam kaj iskati....

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2014 ob 21:14 en gost

      Detelja tij si ena imed ziher najboukšij delavk.. haha

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.03.2014 ob 22:29 joj joj gost

      Tudi dosta Odrančanov je bilou na deli v Nemčiji pa so ostali tan do upokojitve,prišlo je pa gor stotine prekmurcov pa so ostali do prve plače te pa domov ,ka je bilou bouše socijalno vlejči.Tak je zdaj što rad dela je zadovolen ,što pa nej pa samo jamra..

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.03.2014 ob 9:07 Gost gost

      Debata na nivje forumov v Sloveniji. No poleg teh ka ste šinfali (za ka mate seveda pravico, eni tude lastne izkušnje s podjetjon) pa lejko poven ka tan dela mojih 5 kolegof, kolegic pa so nej vedno nasmejani itd. ampak so zadovoljni z delon, ki ga opravljajo. Glede pejnez z borze za nezaposlene pa kelko jes znan v zadnjih dveh naborih je nej bilo zahtevka iz strani Carthago-ja. prle sigurno. Sicer pa pri takšen števile lidij se najde marsikaj od tistih ka popluvlejo cejlo firmo do tistih ka jo nemrejo prehvalite. Tak pač tou je. Ne ven pa zakoj so cigani, in zakoj odpuščajo "dobre" delavce, praviloma se dobrih delavcof ne odpujšča - razen če se samo te delavec ma za dobrega, v resnici je pa kaj drujgoga. Če bi naši velesposobni župani bili zmožni pripelati še nekaj podobnih firm bi verjetno tude v Prekmurje bilou malo inače. Glede blatenja pa nezadovolstva v firmaj je pa tou itak vse okoli isto še v nebesaj je včasih nej se tak kak trbej :)

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.03.2014 ob 9:33 77 gost

      gost-detelja veš če bi jaz imel P---- bi bil vodja izmene tako je v carthago i v drugih podjetjih po sloveniji.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.03.2014 ob 16:56 delavni gost

      Samo, da je delo in redna plača. Več bi moralo biti podjetij, da bi ljudje delali, če pa so nepravilnosti se to prijavi inšpekciji ali pa sindikatu, saj ima delavec dosti pravic. Vsaka občina bi morala zaposliti toliko ljudi, kot jih je tukaj.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.03.2014 ob 19:57 gigi gost

      lej vsi poznate razmere v podjetju ,na konci niso švabi prišli v prekmurje izboljšati standarde ampak zaslužiti, sicer moj nadrejeni v nemčiji se ni pogovarjal z človekom če ni znal nemškega jezika, tako je tudi pričakovati od vodilnih v odrancih da se pogovarjajo v slovenskem jeziku kar mislim ka se ne bo zgodilo.Za prekmurce je sicer značilno( neglede na pogoje dela in plačilo za opravljeno delo glavno ka je delo) P.S. Glavo gor prekmurje

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.01.2015 ob 20:31 KMET gost

      JES BI TUDI ŠOU DELAT .................

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.