https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Podpis pogodbe za rekonstrukcijo vodovodno-kanalizacijskega omrežja v Ljutomeru

Ljutomer, 16.06.2014 ob 14:00  

V ponedeljek, 15. junija, je v županatu Mestne hiše v Ljutomeru županja mag. Olga Karba podpisala pogodbo za rekonstrukcijo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja v Kidričevem naselju v Ljutomeru.


Rekonstrukcija vodovodnega in kanalizacijskega omrežja v Kidričevem naselju v Ljutomeru zajema Kidričevo ulico, Aškerčevo in Jurčičevo ulico ter Ulico 9. maja.

Kot najugodnejši ponudnik na javnem razpisu je bil izbran Legartis d.o.o. iz Lendave, s katerim je županja podpisala pogodbo. Pogodbena vrednost del znaša 905.511,92 evrov, brez DDV. Rok za izvedbo je 180 koledarskih dni od podpisa izvajalske pogodbe. Projektno dokumentacijo je izdelalo podjetje MAPING d.o.o iz Murske Sobote. Strokovni in finančni nadzor bo izvajal GRADAL, Bojan Sekereš s.p. Lendava.

Investicija zajema rekonstrukcijo vodovodnega omrežja v skupni dolžini 2300 metrov, rekonstrukcijo fekalne kanalizacije v dolžini 2400 metrov in meteorne kanalizacije v dolžini 2100 metrov ter vse prevezave obstoječih priključkov na novo omrežje. Prav tako se izvede novo prečkanje železniške proge s podvrtanjem zaradi izvedbe fekalne kanalizacije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2014 ob 23:09 hüt prlek gost

      Volitve se bližajo in županja mora tudi v svoji ulici nekaj narediti. Posel bodo imeli dve podjetji iz Lendave in ena iz Murske Sobote. Očitno je potrebno denar spraviti iz občine, da ne bi kdo od domačih mojstrov kaj zaslužil. Ena in ista podjetja delajo v Lotmerki. Tak se županja spopada z brezposelnostjo v Lotmerki in z dvigom gospodarstva. Zdanja leta vse posle delajo Prekmurci. Eni in isti. Je že vedela koga mora postaviti za direktorja uprave. Volivci bodo taka dejanja nagradili. Prekmurci so Prlekom še posebej v časti.

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2014 ob 7:41 gost gost

      Eh dej ne bluzi, ker očitno nimaš osnovne razgledanosti in želiš samo očrniti županjo, ker si očitno v kampaniji proti njej - ker so pač volitve. Če ne bi na prvo žogo šel komentirat brez da si prebereš članek in imel vsaj malo zdrave pameti bi vedel, da je bilo to podjetje izbrano, ker je bilo najugodnejše saj si županja ne more izbirati, kdo bo kaj gradil. Mogoče pa če boš ti na oblasti se bo to kar tak talalo in delalo po domače, ampak takšnih kot si ti ne rabimo v Lotmerki, kar so volilci enkrat že pokazali in še enkrat bodo.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2014 ob 14:13 prlek gost

      Tak tudi je , in vij štajerci oziroma prleki ( nimate ) firme , ki bi bila sposobna kaj takega narediti ! Kar se pa tiče gos. županje , pa mislim , da zaenkrat , oziroma na daljši rok , bolj sposobnega in razgledanega človeka v vaši občini sploh N I M A T E !!!!!!!!!! ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2014 ob 22:13 Gusti gost

      Ka bi ji delo...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.