https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Hakl s poslovnim partnerjem za milijon evrov kupil Večer

10.07.2014 ob 23:27  

Nadzorni svet  Dela se je na seji med štirimi ponudbami odločil za prodajo časopisne hiše Večer podjetju Dober Večer.


Podjetje Dober Večer sta posebej v ta namen ustanovila nekdanji lobist, sicer Prekmurec, Uroš Hakl in bivši predsednik uprave družbe T-2 Sašo Todorović. Večer naj bi bil prodan za dober milijon evrov.

Uroš Hakl

Da naj bi bila pogodba z družbo Dober Večer podpisana in časopis Večer prodan, poroča tudi spletni Večer. Odločitev je nekoliko presenetljiva, saj je še pred sejo nadzornikov za favorita veljala agencija Odmev, ki jo zastopata Damijan Nacevski in Vili Grdadolnik, slednji je sicer tudi zunanji svetovalec Pivovarne Laško za odnose z javnostmi.

Ponudbo oddali še dve družbi

Postopek prodaje mariborskega časnika se je vlekel več let, Delovi nadzorniki pa so imeli tokrat na mizi štiri ponudbe. Poleg Odmeva in družbe Dober Večer sta ponudbe oddali še družba Salomon v imenu skupine Krater ter mariborsko podjetje Astraea Investicije Ena, ki je v lasti Jožeta Kojca. Delo je imel 79,24-odstotni delež Večera v lasti od novembra 2008, varuh konkurence pa mu je že septembra 2009 naložil, da mora zaradi presežne koncentracije na področju časopisnega in oglasnega trga v letu dni odprodati vsaj 75-odstotni delež v Večeru.

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      11.07.2014 ob 11:47 joj... gost

      Pa ne bo Denis Čeh kupil Večera skopaj s Raščanom, velikim prijateljem Štihca? Škoda...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2014 ob 9:31 mmmmmmm gost

      Kak pa je z tisti pridobljenim državljanstvom za Raščanovo ženo ?vse je tüo gratalo .Tunek nikaj nej pojasno o ton

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.