https://www.minicom.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.ris-dr.si/
http://ris-dr.si/go/563/1063/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA

LOKALNO

Sara Nedelko – mična Prekmurka, ki je svoje čare pokazala v bikiniju

24.07.2014 ob 7:00  

Pogovarjali smo se s privlačno devetnajstletnico Saro Nedelko iz Gomilic, ki se je potegovala za laskav naslov Miss bikini 2014, ki je potekal v organizaciji Slovenskih novic.

 

Kot pravi mična devetnajstletnica, že od malega sanjari o uspešni karieri v manekenstvu. Sara prihaja  iz Gomilic. Prijatelji jo poznajo pod vzdevkom Sjara Diamond. Vzdevek je nastal ob priliki v družbi prijateljev. Simpatična Sara je lani uspešno zaključila Srednjo zdravstveno šolo v Murski Soboti.

Saro bi lahko opisali kot sočutno punco, ki zelo rada priskoči na pomoč, še posebej starejšim in osamljenim. Zaradi narave svojega značaja si je tudi izbrala poklic, ki ga bo lahko opravljala z vsem svojim srcem in se mu posvetila z vso ljubeznijo. Delo z ljudmi jo neizmerno veseli in zato ji je poklic na področju zdravstva več kot pisan na kožo.

Sara je rojena v znamenju strelca. V prostem času se rada odpravi v naravo in se ukvarja s športom, zraven tega pa še rada pleše. Nikakor pa ne mara cigaret in alkohola.

Do sedaj je sodelovala že pri številnih projektih, kot so reklama za BTC oglasnik, fotografiranje za modno agencijo Spark, se potegovala za naslov Miss bikini Slovenije ter številnih drugih fotografiranjih.

Njeni vtisi iz fotografiranj so zelo različni, vsekakor pa zelo uživa pri tem, kaj počne. Večina ljudi ima napačno predstavo, da je biti v vlogi modela zelo preprosto. Ljudje se velikokrat ne zavedajo, da posamezno profesionalno fotografiranje večinoma traja od tri do pet ur. Pri tem pa je potrebno upoštevati navodila fotografa, večkrat je potrebno dlje časa biti čim bolj pri miru in po vrhu vsega še v neudobni pozi.

Njeni vtisi iz letošnjega izbora za Miss bikini Slovenije so kar zadovoljivi. Pričakovala je več Prekmurk, ki bi zbrale dovolj poguma, da bi se prijavile in udeležile tekmovanja. Tako je bila letos edina Prekmurka na tekmovanju, ki se je uvrstila v polfinale skupaj še z ostalimi dvajsetimi dekleti.

V prihodnje si najbolj želi najti službo bolničar-negovalec, saj jo ta vrsta dela najbolj veseli. Zelo rada pomaga šibkim in nemočnim, ki ne morejo več sami skrbeti zase. Hkrati pa si želi biti uspešna še na področju manekenstva. Sara meni, da je vsaka izkušnja dobrodošla, saj se lahko iz nje vedno nekaj naučimo in rastemo. V kolikor človek želi uspeti mora zbrati dovolj poguma in si enostavno upati narediti korak v neznano ter se pri tem ne ozirati na ostale.

Sara je nadvse ponosna na svoje starše in svojega fanta, saj ji kažejo pravo pot življenja ter jo spodbujajo na poti manekenstva.

Foto: Miran Dominko in Aleš Marvin

    Fotogalerija