https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Beltincih pripravili fešto po vzoru bavarskega Oktoberfesta

Beltinci, 05.10.2014 ob 15:00  

Društvo za kolesarstvo in umetnost Beltinci je včeraj na gramoznem parkirišču pri beltinški Zvezdi pripravilo tretji Pomurski Oktoberfest, kjer so nudili specialitete, kot jih dobite tudi v Münchnu - literske pive, preste in narodno-zabavno glasbo.



Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2014 ob 16:42 gost

      bedarija. neavtentično do kraja. dirndl z nami nima absolutno nič. naše noše naj bi nosili, če ne stare, avtentične bi jih pa lahko posodobili in predstavili.

      9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2014 ob 18:01 Stewen gost

      KAJ PA CIGAN? Sranje: noben beltinski župan nj uredil gramoznega-groznega parkirišča pri Zvezdi, ki je v lasti bistriškega gostinca, ki ima več lokalov, njegov priimek pa je Cigan. Kljub temu, da je mož podjeten in je nedavno praznoval rojstni dan ter naj bi na veliko "častil" s pijačo (vsaj na Kapci na bi bilo tako), se ni sam podvizal s kvazi oktoberfestom, amapak so se tega lotili negostinci -društvo za kolesarstvo in umetnost. Torej biciklkisti in neki (kakšni) popularizatorji umetnosti. Kakšne? Kakšne? Je več področij. Za nekoga je umetnost preživeti s socialno podporo 25o evrov. - Gostinci se radi pritožujejo, da imajo slab promet. Ne preseneča, ko pa jim delajo konkurenco razna društva, ki nanj ne bi bila pridobitna. k

      1 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.10.2014 ob 11:17 Ovinek gost

      Umetnost je napisati koherenten komentar. Tebi ga ni uspelo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.10.2014 ob 12:03 didi gost

      PREDCEJ RITOLIZCEV od Gombošija , vsi v njegovi bližini, glave držijo klavrno in se presedajo , kar je znak na poraz !? Tole vseskupaj ni niti (SENCA ) oktoberfesta , z malo trohico identičnosti ! Gramozna tla , pa so delo župana !

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.10.2014 ob 14:08 gost

      Takšna tako imenovana prireditev ne spada v center Beltinec ampak nekam na obrobje. Sramota za župana Gombošija. Ta organizator pa nasednjič naj nabavi več košev za smeti in tako imenovanih diksijev, ker so Beltinci posrani še po pločnikih ne samo s smetmi tudi z "dreki". Takšno prireditev

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.10.2014 ob 15:00 krofaš gost

      replika @@ - (14.08.) tij bi lejko dreke gor spucal ali pa polijzal .bi šlo nej ???

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.10.2014 ob 16:46 vinko megla gost

      Bravo @krofaš tak se povej če je človik tak pameten ka si prizadevle za sranje.Ja lejko so srali kak vidre če so pa tou jorčanco lokali pa stare langaše jeli.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.10.2014 ob 10:00 gost

      SRAMOTA ZA ORGANIZATORJA

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.10.2014 ob 21:54 gost

      Gost samo velka fausarija

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.10.2014 ob 9:51 gost-domačin gost

      Hvala novinarjem za prispevke. Lahko vidimo, kak ne znamo biti vsaj malo izvirni. Rad imam pivo, preste, dindrle.. Ampak v Nemčiji, Avstriji, ne pa v Beltincih - kjer je doma folklora. Zanimivo, da so zgleda ravno nekateri folkloristi bili navdušeni nad irharcami, dindrli - ko so pa naše dikličke lepše v prekmurski pisani noši. Žalostno...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.10.2014 ob 13:25 beno gost

      Točno tak . Svoje zapostavlamo , drugim pa se probamo v rit potegnoti. Ali nimamo svoje tipične noše ? Morala nam bi biti v ponos , nej posmeh ! Prireditelji pa bi naj razpijsali natečaj in povprašali o mnenju po oblekah za takšne , ali podobne prireditve ! Če lahko v njih plešeš , lahko tudi kelnariš ! no

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.