https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Dobrodelni možje Aeternum za domače vrtce

Bogojina, 08.12.2014 ob 15:00  

Kljub deževnemu nedeljskemu popoldnevu, se je včeraj v Bogojini zbralo lepo število ljudi, ki so se udeležili dobrodelnega koncerta moške vokalne zasedbe Aeternum. Tokrat je dobrodelnost bila namenjena zbiranju sredstev za občinske vrtce, saj tudi njim žal ni ušla kriza in nekateri tako nujno potrebujejo prenovo, bodisi notranjih prostorov ali zunanjosti. Poleg Aeternum so nastopili tudi vrteški otroci in tako pričarali nasmehe na obraze staršev in ostalih obiskovalcev.


Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2014 ob 17:04 Melita gost

      zelo lepa gesta od Aeternum, sploh v tem prazničnem času in upam da se je zbralo kaj evrčkov za male srčke

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2014 ob 17:22 gost

      KA DU SI PA S TEJMI EVRAMI LEJKU NAPRAVILI ??? Ti pejneze ka su dali za gretje dvorane , bi nej dali ta , pa bi bilou več haska pa pejnez , kak pa od toga prispejvka ! Ka se pa tijče vrtca ,m je pa tole stvar in skrb občine . Ona je odgovorna za vrtce in druge ustanove , naj racionalno naravna proračun , pa bo za vse dovolj in vsi bojo preskrbljeni ! Če pa ne vejo delati z denarjem , jih pa razpustite ! Tak Melita tole ni samo lepa gesta , ampak je že VELIKA MODRIJA !

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2014 ob 21:50 Podzupan gost

      Obcini bi en podzupan bil zadosti od drugega podzupana 1200€ bi pa naj slo vsak mesec za vrtce!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.12.2014 ob 16:12 - gost

      Ka se pa tij neka nadüjvleš? Modrija? Ka tebe bolij kaj, ka so za deco to napravili?? Gretje dvorane prej. :D Organizejraj koncert za gretje dvorane, če de ti gratalo. Ka do si napravili s tejmi pejnezami? SEGREJVALI DO SE CEJLO LETO. Tij si tuj bimbo. :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.12.2014 ob 16:20 tajnica gost

      gost@ z tem denarjem mogoč poleti.Pozimi nikoli ker so globoko v minuso.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.