https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Igralke Keme dosegle pomembno zmago za preboj v modro skupino

8.12.2014  

Igralke Keme so v soboto dosegle zelo pomembno zmago za preboj v modro skupino, v Puconcih so padle neposredne konkurentke igralke Vitala.


V prvem nizu je bila igra dokaj izenačena, domačinke so sicer večino niza vodile, a večje prednosti si niso priigrale. Šele proti koncu niza je prednost narasla na pet točk in pri rezultatu 24:19 so bili vsi prepričani, da bo Kema povedla z 1:0. Igralke Vitala se s tem dejstvom niso strinjale, naredile so delni izid 7:0 ter prvi niz dobile s 26:2.

Jezne igralke Keme so drugi niz začele fantastično, saj so do prvega tehničnega odmora vodile s kar 8:2. Tudi pri drugem tehničnem odmoru je bila prednost še pet točk in le te igralke Puconec niso več izpustile iz rok in izid je bil izenačen na 1:1.

Tretji niz je postregel z manjšo dramo, saj so si domače igralke na začetku niza priigrale štiri točke naskoka, bilo je 8:4. V nadaljevanju so jih igralke Vitala ujele in najprej povedle s 16:15, nazadnje so vodile še pri rezultatu 20:18, nato pa so stvari v svoje roke vzele igralke Keme in s pametno igro povedle z 2:1.

Zadnji niz na tekmi je bil zgolj formlanost, saj se gostujoče igralke več niso mogle pobrati, igralke Keme so med nizom vodile tudi za deset točk, na koncu pa je prednost znašala kar dvanajst in zmaga s 3:1 je zasluženo ostala doma.

S to zmago so si igralke Puconec pustile odprta vrata do modre skupine, zaostanek za četrtim mestom je sedaj zgolj še točka. Naslednji teden odhajajo na gostovanje k zadnjo uvrščeni ekipi Slovenj Gradca, nato pa jih čaka še zadnja tekma v tem prvem delu, ko v goste prihaja ekipa Formisa. Vrata so sedaj na stežaj odprta, dekleta morajo samo pokazati takšno predstavo kot so jo včeraj in ni bojazni, da se na koncu ne bi veselili preboja v skupino za prvaka, so zapisali na zokpuconci.com.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2014 ob 7:10 NEKDO gost

      Kemi lahko omogoči modro skupino le Koper. Ob tem morajo same zmagati obe ekipi. Se pravi najprej Sl. Gradec v gosteh in nato doma Formis. Vital pa mora doma v zadnjem krogu izgubiti z Koprom.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.01.2015 ob 9:17 gost

      Zgodilo se je to, kar sem napovedal. Keme ni v modri skupini. In krive so si same, v trenerskim tandemom vred.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.