https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V letu 2015 dela prostih dni še manj kot lani

02.01.2015 ob 9:00  

Ob prihodu v novo leto marsikdo pogleda v koledar, na kateri dan padejo prosti dnevi. Pogled na letošnjega pa je razveselil marsikaterega delodajalca in razžalostil večino Slovencev.

 

Na slovenskem koledarju je vsako leto trinajst potencialnih dela prostih dni. A letos jih bo zgolj šest, preostali namreč padejo na že sicer dela prosti konec tedna, so zapisali na siol.net. Po prvem januarju bo večina delavcev in šolarjev prosta še 6. aprila (velikonočni ponedeljek), 27. aprila (dan upora proti okupatorju), 1. maja (praznik dela), 25. junija (dan državnosti) in 25. decembra (Božič).

FOTO: siol.net

Na konec tedna padejo naslednji dela prosti dnevi:

- slovenski kulturni praznik Prešernov dan
- drugi dan praznika dela
- Marijino vnebovzetje
- dan reformacije
- dan spomina na mrtve
- dan samostojnosti in enotnosti

Naslednje leto bo koledar glede tega nekoliko bolj prizanesljiv, saj bo dela prostih dni tako kot lani spet devet.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2015 ob 12:06 vinko megla gost

      Hvala bogi naj delajo kmetje tej so navajeni delat .Aja vij gospda zabačena kradliva van je zmetno ha .Gran van v te bleke požrešne vdaro jezuš da bi se razpokali v novon leti od kraje in hamičije. pocvokajte vsi takunin in vvsi lopovi ........POCRKAJTE V TEM NOVEM LETI ..........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.