https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: Slovenske smučarke tudi na slalomu ostale brez točk, zmaga Shiffrinovi

Maribor, 23.02.2015 ob 7:00  

Slovenske smučarke so tudi na slalomski tekmi na Pohorju ostale brez točk. Edina slovenska predstavnica, ki se ji je uspelo prebiti v finalno vožnjo, je bila šampionka Tina Maze, ki je pa na drugi progi grdo padla. Zmago si je z izjemnim časom privozila aktualna svetovna prvakinja v slalomu Američanka Mikaela Shiffrin.

 

Približno 8.000 gledalcev, med njimi je bil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, je ob progi kljub obilnemu dežju stiskalo pesti za naše smučarke, vendar se žal tudi tokrat ni izšlo najbolje. V finalno vožnjo se je prebila le Tina Maze, ki je v prvi vožnji osvojila 6. čas, vendar na drugi progi grdo padla. Tina nikakor ni mogla skriti razočaranja, saj se je predvsem na domačih tleh želela pokazati v svoji najboljši luči.

Aktualna svetovna prvakinja Američanka Mikaela Shiffrin je pometla s konkurenco, saj je z več kot sekundo prehitela svoje zasledovalke. Drugo mesto je zasedla Veronika Velez Zuzulova (+1,03), tretjega pa se je veselila Šarka Strachova (+1,05).

 

Končni vrstni red:                   

 1. M. SHIFFRIN        ZDA    1:39,12

 2. V. VELEZ ZUZULOVA  SLK      +1,03

 3. Š. STRACHOVA       ČEŠ       1,05

 4. N. LÖSETH          NOR       1,17

 5. L. DÜRR            NEM       1,22

 6. W. HOLDENER        ŠVI       1,25

 7. K. ZETTEL          AVT       1,33

 8. B. SCHILD          AVT       1,40

 9. F. HANSDOTTER      ŠVE       1,55

10. C. SÄFVENBERG      ŠVE       1,72

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.