https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Mednarodni turnir za starejše dečke v Sesvetskem Kraljevcu

2.3.2015  

V soboto je v Sesvetskem Kraljevcu potekal mednarodni turnir za starejše dečke. Na tekmovanju se je pomerilo 86 tekmovalcev v 8 kategorijah iz 22 klubov.

Na tekmovanju so sodelovali tudi tekmovalci iz Slovenije in bili zelo uspešni. V kategoriji do 59 kilogramov je Denis Kočar osvojil prvo mesto (15 tekmovalcev, 4 zmage). Luka Gumilar je v kategoriji do 47 kilogramov osvojil drugo mesto (11 tekmovalcev, 2 zmagi 1 poraz). Nejc Gomboc je prav tako v kategoriji do 47 kilogramov osvojil tretje mesto (3 zmage, 1 poraz). Klemen Podgorelec pa je v kategoriji do 73 kilogramov osvojil peto mesto (10 tekmovalcev, 2 poraza 1 zmaga). Prikazali so odlične borbe, kar je lepa popotnica za naslednja tekmovanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.