https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Tisti dve besedi - Kuzma

Kdaj: Četrtek, 16.04.2015 ob 19:00

Kje: Kuzma, Osnovna šola Kuzma

 

Družabni večer v ospredje postavlja relacijo med starši, otrokom ali mladostnikom in šolo. Večer je prepleten s humorjem, zato da nekoliko razbremeni direktna, mestoma težka sporočila strokovnjakov, ki tako lažje dosežejo svoj namen. Tisti dve besedi sta ključno in najpomembnejše srečanje s ciljno skupino odraslih. Večer ne postreže z magičnima dvema besedama, temveč pri posamezniku prebudi potrebo, da premisli o pravem smislu, ki se je v obdobju materializma že skoraj povsem izgubil. V zadnjem obdobju je pasti različnih zasvojenosti bistveno več, kot jih je bilo v času preteklih generacij. Zato so znanje, védenje in pravočasno prepoznavanje pasti nujne komponente, da lahko ubranimo sebe in nam najdražje, otroke. Odgovorni in poučeni starši so pravi sogovorniki lastnim otrokom. Vstop je prost. Vabljeni!


Več informacij na http://www.ne-odvisen.si/

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.