https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Tina Maze prekinila kariero

7.5.2015  

Najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze je danes zjutraj na družbenem omrežju Facebook objavila, da si bo vzela leto dni premora, preden sprejme dokončno odločitev, če se še bo kdaj vrnila na bele strmine ali ne.


Tina Maze, ki  se je v zadnjih letih po tekmah vozila z avtodomom Carthago, ki so ga izdelali v Odrancih, je kot glavni razlog za njeno odločitev navedla, da tako njeno telo kot um, po šestnajstih dolgih in uspešnih sezonah, ko je trenirala in tekmovala v vseh disciplinah, potrebujeta daljši počitek.

Mazejeva je na Facebook profilu zapisala: »Dragi športni prijatelji in navijači, ker še nisem uradno naznanila mojih načrtov za prihodnost, se mi zdi, da je primerno, da o tem povem več s tem sporočilom.

Po šestnajstih dolgih in uspešnih sezonah, ko sem trenirala in tekmovala v vseh disciplinah mislim, da moje telo in um potrebujeta daljši počitek kot po navadi. Vzela si bom leto dni premora preden sprejmen nadaljnje odločitve.
Čas bom izkoristila tudi za to, da dokončam diplomo, nekaj pa ga bom namenila tudi marketingu in komunikacijskim aktivnostim s partnerji: Stöckli, Milka, Fila, Alpina Watches, I Feel Slovenia, Zlatarna Celje ter drugimi projekti, ki jih imam v mislih.

Na tem mestu bi se vam rada iskreno zahvalila za veliko podporo v vseh teh letih. Upam, da razumete in spoštujete mojo odločitev.

O nadaljnem razvoju dogodkov vas bom obveščala. Želim vam lepo poletje. Iskreno Vaša,  Tina«

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2015 ob 11:09 Real gost

      Slovenska Janica Kostelič je odšla,sedaj bo pa ostala praznina...

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2015 ob 11:44 Anna gost

      Končno! Življenje je takoj lepše.

      15 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.05.2015 ob 12:07 Goričanec gost

      ...braavooo Tina - treba je nehati ko si na vrhu, spoštujem tvojo odločitev, hvala ti za vse lepe športne trenutke......

      15 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.05.2015 ob 13:07 gost

      POMUREC same reklame so te samo delate probleme da samo brišemo doj gledamo jih pa tako ali tako ne

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.05.2015 ob 14:33 gost

      SOVRAŽIM Reklame

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.05.2015 ob 16:06 tujska legija gost

      ŠKODA, VELIKA ŠKODA, IZGUBILI SMO BISER,KI NAS JE NA NAJLEPŠI MOŽNI NAČIN PREDSTAVLJAL V SVETU. PO SVOJE PA TINO RAZUMEM, KOLIKO NEVOŠČLJIVOSTI, ZLOBE, SARKAZMA, ČLOVEŠKE PODLOSTI, PRIMITIVNOSTI, ZASMEHOVANJA JE BILA DELEŽNA V ZADNJI SEZONI IZ STRANI SLOVENSKEGA NARODA, JE BOLJŠE, DA SI JE VZELA PREMOR. MI SLOVENCI SMO TAKI KUP GNOJA DA ZAUDARJA DALEČ NAOKOLI IN SI NITI NE ZASLUŽIMO, DA TAKŠNA SVETOVNA ŠAMPIJONKA SMUČA ZA NAŠ SLOVENSKI NAROD. TINA SREČNO IN BOG Z TEBOJ, TER HVALA ZA CSE LEPE TRENUTKE NA BELIH STRMINAH

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2015 ob 23:05 gost

        Ti se pa nauči vsaj slovenskega jezika, če že pametuješ o zadevah o katerih nimaš pojma!

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.05.2015 ob 19:01 gnoj gost

      halo tujska legija,če si tij gnoj ge nejsan. Če po polovici komentara sklepan,smatran,da si rejsan gnoj.Škoda,da si slovenec,sramota. Zakopli se in fajn se pognoji.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.05.2015 ob 19:15 smučar gost

      Tujska legija, absolutno pravilno napisano ! V Sloveniji je doma sama nevoščljivost. Me zanima kdaj bomo imeli smučarko formata Tina MAZE, (najbrž nikoli) in lahko bi bili vsi ponosni nanjo, ne pa da eni pljujete po njej. Tina, srečno !

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.05.2015 ob 21:18 zujo gost

      Pazite ka se komi ne zmejša zavolo te celolitaste .Ne vem ka je komi dala in napravila ka bi za njo svojo mater budale zatajili .Naj mi eden povej ka je od nje dobil ka njoj sijlijo v posrano rit .

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2015 ob 23:10 gost

        Zujo, osebam z IQ ledišča boš težko dopovedal, da je delala samo za svoj žep. Premalo so ji bile nagrade, ki jih je (upravičeno) zaslužila, izsiljevala je na vseh mogočih področjih, Slovenija ji je bila res zadnja skrb... Res sem vesel, da mi ne bo več kvarila lepih smučarskih vikendov.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.05.2015 ob 23:02 popotnik gost

      Gost zujo. Prvič, kot prvič ti poglej celolit na svoji ženi, če jo imaš pa tam izpuščaj svoje bolane in primitivne izlive omejenosti. Če žene nimaš potem poglej pri svoji sosedi, če ga ima mogoče ona in potem tam izlivaj svoje umsko omejeno razmišljanje. Če tudi sosede nimaš potem poglej pri sebi na svojo danko, tam pa boš verjetno našel tisto, kar teče iz tebe. Veš zaradi takih mojstov kot si ti, je cela Slovenija posrana

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2015 ob 23:15 gost

        Če že hočeš biti pameten (kar pa glede na nivo tvojega pisanja zagotovo nisi) napiši "celulit" pravilno.

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2015 ob 0:25 zujo gost

        popotnik ...... Tisto kar ide iz moje danke lejko prijdeš probat ,če si že naprej prinesel glavonja .Rad bi vido celulit pri tvojoj ženi se strinjaš ?Končno pa dvomim da bi te štera vzela saj te prvo vöro skuži . Tij pa tvoja in vaša Korošica me lejko potegnete tan spodi .Slovenija je že tak posrana po cejlom svejti zavolo takšij kak si tij in tvoj IQ ter tebi enakij .

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.05.2015 ob 23:21 jožica, kje si bila gost

      gost gnoj, veš ti lepo sebi odpri pivo, pa na stolu ali na fotelju lepo razmisli o svoji eksistencialno fenomenološki redukciji svojih možganov, ali pa si v roke vzemi kakšno fenomenologijo duha in boš mogoče tam po nekaj minutah zaznal svoj smrad lastne inteligence, ki ti je zdavnaj odšla kot glava noju v zemljo.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.05.2015 ob 1:26 SOBOČANEC gost

      Vama spoštovana gospoda Zujo in Gostu, bi sporočil samo eno, res se zelo opazi, da te vajine besedne floskule o IQ uporabljate samo tisti, ki res imate res strašen problem s svojim lastnim IQ-jem in, da bi izpadli pred ljudmi kot neki verodostojni ljudje uporabljate povožene besedne fraze, ki ugajajo samo navadni levičarski raji, ali pa mogoče navadni samovšečni zafrustrirani raji, ki je skrajno razočarana, nad svojim življenjem in vam ne preostane ničesar drugega, kakor sramotiti lastno eksistenco s svojim lastnim egocentričnim gledanjem na svet, v katerem bi za nekaj srebernikov izadli svoj lastni ponos, pokopali uspešnega človeka, popoljuvali napredujočega človeka, ki si je s svojim lastnim trudom ustaviril svojo svetlo prihodnost. Vesta nihče vama ni kriv, če sta ostala tam, kjer sta še danes. Svoj gnev zlivajta najpej sama na sebe. Ljudi, ki pa so NEKAJ NAREDILI ZA NAŠO REPUBLIKO SLOVENIJO, PA PUSTITA NA MIRU.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2015 ob 9:02 hermelika gost

        SOBOČANEC ----- ka se pa tij delaš pametnoga? Ka pa predigaš in pijšeš psalme ?Vsaki ma pravico napijsati svoje mišlenje in tudi ti pišeš .Tebe nišče nej spominjal niti si tako rekoč nej pomemben .Brigaj se za sebe in si svoje misli .

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.05.2015 ob 8:46 gost

      Kak ste čudni Tina sploh ne ve da Pomurec obstaja tako da lahko bedarije pišete pa jih nikoli ne bo videla.Rajši povejte kaj o MURI pa kaj vem o Veržeji pa Beltincaj.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      08.05.2015 ob 10:54 smrkci gost

      Tina maze je več naredila za Slovenijo,kot kateri koli politik v Sloveniji v 24 letih,in še 100 let nebo noben politik toliko naredil za Slovenijo,kot je Tina,če Tine nebi bilo NIHČE NEBI VEDEL NA TEM SVETU KDO JE SLOVENIJA.Če bi politiki predstavljali Slovenijo v svetu bi ves svet mislil da je to nekakšna konzerva.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2015 ob 11:34 Ata Smrk gost

        Smrkec, prosim argumentiraj, kaj je naredila za Slovenijo. Pa ne tupi mi o prepoznavnosti, saj Slovenijo teh par držav v katerih tekmuje tako ali tako poznajo. Je vrhunska športnica, ki si je s svojim delom zaslužila kar nekaj denarja (zasluženo), pri tem pa pozabila, da brez podpore države tudi njenih uspehov ne bi bilo. O njenem karakterju pa je škoda izgubljati besed. Če pa ti onaniraš na vsak frank, ki ga dobi v žep, prav. Imaš vso pravico. Ampak ne zahtevaj, da vsi mislimo tako kot ti.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      08.05.2015 ob 12:58 smrkci gost

      Gost-ata smrk, Vem da te resnica boli,ker itak si isti butonglavec kot politiki, eh jebi ga,če pa ne znaš kaj je resnica.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      08.05.2015 ob 20:56 gost

      Potem pa ste res bosi da neveste kako vsoto je dobila od države. Jas sem garal 40 let pa dobim nekaj male penzije. Ona se pelje eno minuto dol pa pokasira 30 taužent in boste pametnjakoviči rekli da je to vredu. Nogometaši zaslužijo v enem dnevo več kod vi celo življenje in tako bi vi rekli da je prav!!!!!!!? čau čudaki.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.05.2015 ob 22:42 lauraas gost

      Kaj pa slovenski nogometaši ne gledajo na svoj žep, pa Tini ne sežejo do gležnjev. Primerjajte Slovenske nogometne dosežke z Tininimi v svetovnem merilu.Taka beda, da bi trebalo v Sloveniji nogomet prepovedati.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      08.05.2015 ob 23:04 gost

      Ne mešaj hruške in jabolk lauraas...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.