https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Člani Badminton kluba Mladost Lendava minuli konec tedna zelo uspešni

2.6.2015  

Člani Badminton kluba Mladost Lendava so minuli konec tedna nastopili na različnih tekmovanjih in bili zelo uspešni. Anel Hac Györköš je na državnem prvenstvu v Medvodah osvojil tri državne naslove, na stopničke sta stopila tudi Dorian Hranilovič in Nika Bedič. V Čakovcu so mladi člani lendavskega kluba nastopili na Čakovec CO Youth International, kjer so kolajne prejeli Iva Koša, Maša Doler in Nejc Šendlinger. Uspešen je bil tudi Iztok Utroša, ki je na mednarodnem prvenstvu v Rigi osvojil 2. mesto.

 

V Medvodah se je odvijalo državno prvenstvo do 11 in 15 let. Upešno se se odrezači tudi člani Badminton kluba Mladost Lendava. Najbolj uspešen je bil Anel Hac Györköš, ki je postal trikratni državni prvak. V kategoriji dvojic je nastopil skupaj z Markom Korošo (BK Kungota). Tudi tukaj z nasprotniki ni bilo večjih težav in tako se je Anel okronal še z drugim zlatom. Skupaj s Špelo Alič (BK Olimpija) je osvojil naslov državnega prvaka tudi v kategoriji mešanih dvojic.

V kategoriji dečkov posamezno je nastopal tudi Dorian Hranilovič, ki se je uspel uvrstiti med najboljših osem na tekmovanju. V kategoriji dvojic je s Tadejem Jelencem (BK Medvode) osvojil odlično tretje mesto. V kategoriji mešanih dvojic je nastopal z Niko Bedič, kjer sta se uvrstila med najboljših osem tekmovalcev.

Nika Bedič je v kategoriji dvojic s Tjašo Cerar (BK Medvode) osvojila odlično tretje mesto.

Iztok Utroša pa se je udeležil mednarodnega turnirja v Rigi (Latvija) in osvojil odlično drugo mesto. S tem je nabral nekaj pomembnih točk za uvrstitev na olimpijske igre v Riu 2016. 

Foto: Badminton klub Mladost Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2015 ob 13:40 gost gost

      Pa enjajte s touf bednof Lendavof že idnouk.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2015 ob 21:58 vesoljec gost

        Ti žalosten, potolaži se, predstavljaj si, da je to Dolnji grad. Vsi pa itak pripadamo VESOLJU.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.