https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Radenska med najuglednejšimi podjetji v Sloveniji

27.06.2015 ob 7:00  

Končana je raziskava Ugled 2015, v kateri je podjetje Kline&Partners tudi v letošnjem letu spremljalo in preverjalo poslovni ugled podjetij. O njem je v letošnjem letu spraševalo poslovno javnost, več kot 800 predstavnikov vodstev, finančnih, marketinških in kadrovskih služb velikih, srednjih in malih podjetij v Sloveniji.


Pogled na lestvico najuglednejših slovenskih podjetij v letu 2015 pokaže, da je Radenska v družbi najboljših 10 podjetij v očeh poslovne javnosti v Sloveniji.

„Rezultati letošnje raziskave ugleda podjetja Kline&Partners so nam ponovno potrdili, da je Radenska ena najbolj prepoznavnih in najuglednejših slovenskih blagovnih znamk, saj se v družbo 10 najboljših slovenskih podjetij ni uvrstilo  nobeno podjetje, ki se ukvarja s podobno dejavnostjo kot Radenska.

Ugled in prepoznavnost Radenske  na domačem in svetovnih trgih ni nekaj, kar bi temeljilo zgolj na dolgi in uspešni tradiciji Radenske, je predvsem odvisno od nesporne kakovosti celotnega procesa, zmožnosti in znanja prilagajanja razmeram na trgu ter seveda pravilnem komuniciranju z okoljem. Ohranjanje ugleda Radenske nas toliko bolj razveseljuje, saj smo prepričani, da je Radenska eno najboljših podjetij ne le v Sloveniji, tudi v širši regiji,“ je ob raziskavi Ugled 2015 povedal direktor družbe Radenska d.d. Radenci gospod Marian Šefčovič.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2015 ob 8:19 Sokol gost

      Boleč rezultat raziskave, ko veš da med ližejo tujci in iz najuspešnejših zgodb izginjajo Slovenski priimki. Enostavno težko se je sprijazniti, pa tudi, če si največji optimist.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.06.2015 ob 10:38 kučan raus gost

      Ja med najuglednejšimi v slovenije? Fala van lejpa komuniste ka ste vse odale ka je še bilau slovenskoga

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2015 ob 11:24 Luka Mesečni gost

      Grki lahko dnevno z bankomata dvignejo 60 EUR, še bencin na bone pa bodo v demokratičnem socializmu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.